5/2/17

Bye-bye ΔΝΤ

Το ΔΝΤ φεύγει, η ΝΔ μένει αμανάτι.

❒  Μόνος φόβος των Ελλήνων η επιστροφή του ΔΝΤ για δάνειο στη ΝΔ με εγγύηση το 50% της περιουσίας της, όχι τη Νέα, αλλά τη Δημοκρατία. Ο ελληνικός λαός δεν θα μπορέσει ν' αποφύγει τη σωτηρία της ΝΔ. Τώρα κάνει η ΝΔ ταμείο και γίνεται ΝΔΤ.

Ο Άδωνης όταν τον συμφέρει λέει ψέματα, όταν δεν τον συμφέρει γίνεται ειλικρινής. Παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να υποκύψει η κυβέρνηση στις παράλογες έξτρα απαιτήσεις του ΔΝΤ, να χρεοκοπήσει η χώρα, να φύγει ο Τσίπρας και να έρθει η ΝΔ στην κυβέρνηση -μαζί με το ΠΑΣΟΚ φυσικά- και να υπογράψουν κι άλλο μνημόνιο. Ούτε ο Τόμσεν δεν τόλμησε να τα πει δημοσία αυτά. Γεια σου Άδωνη λεβέντη.


❒  Πολύ κονομημένη η Μαρέβα του Κούλη και του Παπασταύρου, ρε παιδί μου. Δυστυχώς ο Κούλης δεν πήρε διαζύγιο και πρέπει τώρα να δηλώσει που βρήκε τα λεφτά η μετανάστρια σύζυγός του και πήρε και σπίτι στο Παρίσι. Ρε τι τραβάμε κι εμείς οι σωτήρες της χώρας.

Νόμος είναι το δίκιο Μητσοτάκη: όταν είσαι σε διάσταση δεν βάζεις στο πόθεν έσχες σου την περιουσία της συζύγου σου. 

❒  Στα συστημικά ΜΜΕ οι εργαζόμενοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που δουλεύουν πολύ και σε αυτούς που παίρνουν πολλά. (Όποιος δουλεύει πολύ είναι κορόιδο, άρα μπορούν να του δίνουν λιγότερα)

Στο ΜΕΓΚΑ δουλεύουν όσοι δουλεύουν και τα παίρνει η Άνωση ΑΕ του Μπόμπολα. Αν θέλετε να νευριάσετε διαβάστε το.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο δικός μου -αφεντικό- ωραίος τύπος με την αμαξάρα του, τις γκόμενες, δε με πληρώνει εδώ και δύο χρόνια, αλλά αν ήτανε ο Σαμαράς πρωθυπουργός θα του 'δινε καμιά δουλειά από υπουργείο και θα τα κονομάγαμε.

Το Μητσοτάκι δείχνει ότι στην Ελλάδα όσο πιο διεφθαρμενος είσαι τόσο περισσότερες ψήφους παίρνεις στις δημοσκοπήσεις. Ακούς, Φιγιόν-φιγιόν;
  • Ο Κούλης έκανε την Λέσβο ιδανικό τουριστικό προορισμό παγκοσμίως. 
  • Είπε εμπιστευτικά σε όλη την υφήλιο ότι εκεί βρίσκεται ένας καταυλισμός γεμάτος ισλαμιστές, απλούς μαχαιροβγάλτες, ληστές νεφρών, ανεμβολίαστους χτικιάρηδες, λεπρούς, νεκροζώντανους (ζόμπι) στο κύτταρο με κονσερβοκούτια στο χέρι, διαόλια, τριβόλια και οικονομικούς δολοφόνους. 
  • Για να μπεις μέσα, είπε, πρέπει να συνοδεύεσαι από δύο διμοιρίες ΜΑΤ. Εκπληκτικό φολκ ιβέντ. 
  • Ενδιαφέρον για τον τουριστικό αυτόν προορισμό έδειξαν αμέσως, ο Τσέγκις Χαν, ο Αττίλας, ο Ταμερλάνος, ο ασύλληπτος ακόμα Τζακ ο αντεροβγάλτης, ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο Προκρούστης, ο Ιός της Γρίπης των πτηνών, η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη, ο Μολώχ της ασφάλτου, αμυντικοί του Ολυμπιακού και πολλοί άλλοι. Ο κατάλογος ενημερώνεται συνεχώς. 
  • Το παραδεισένιο νησί Λέσβος δικαίως θ' αποτελέσει θερινόν πεδίον δόξης λαμπρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: