10/2/12

Οι Χουντικοί έφυγαν από την κυβέρνηση, η Χούντα έμεινε

Το χειρότερο στην όλη κατάσταση είναι ότι έσωσε ο dj βοηθός του Νίκου Μαστοράκη επί χούντας να βάλει μυαλό και ν’ αποσύρει τη συνοδεία του από την τροϊκομματική κυβέρνηση. Μπορεί τώρα να σώσει τα ποσοστά του και να μην πέσει κάτω από το 3%. Αυτό είναι το κακό. Ο πολιτικά ηλίθιος (αν έμενε εκτός) με τον Σαμαρά σε κυβέρνηση που εκτελεί εντολή της Τρόικας να οδηγήσει τη χώρα στην εξαθλίωση ο ΛΑΟΣ τώρα θα βρισκόταν στο 18% του Κουβέλη. Λίγο αργά το θυμήθηκε.

Μέχρι στιγμής που γράφουμε ο μόνος Κατραμτζαφερικός που δεν παραιτήθηκε είναι ο κατά δήλωση χουντικός (τρομάρα του) αναπληρωτής Εθνικής (!) Αμύνης και μιζών για οπλικά συστήματα που αγοράζουμε με δάνεια.

Πρώτος παραιτήθηκε ο  Ροντούλης από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο τύπος που μέσα στην κρίση χρέωσε χοντρά το υπουργείο με τα έξοδα να πάει και να περάσει τις γιορτές στην περιφέρειά του. Έλεος! Ο αρχηγός του βέβαια είναι ψώνιο. Δε μπορεί να μην ήξερε ότι συμμετοχή του στην τροϊκομματική κυβέρνηση θα έριχνε τα ποσοστά του στα τάρταρα. Αλλά είναι η γλύκα να το παίζεις ηγέτης του έθνους και σωτήρας. Ας μην υπερψήφιζε το πρώτο μνημόνιο. Και ο τελευταίος βλάκας μπορούσε να δει πως όπου μπήκε το ΔΝΤ το χρέος της χώρας αντί να μειωθεί αυξήθηκε συν οι περικοπές μισθών συντάξεων, εργασιακών δικαιωμάτων... Αυτά ο καθένας μπορούσε να δει πόσω μάλλον ο Κατραμτζαφέρης που μας το παίζει και δημοσιογράφος. Ούτε για τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία δεν κάνει, ούτε για τις κηδείες και τα μνημόσυνα, όπου αυτές τις μέρες εξειδικεύεται.

Να δούμε ποιοι καραγκιόζηδες θα δεχτούν να τους αντικαταστήσουν σε αυτή την κυβέρνηση που το μόνο που κάνει είναι να μην κυβερνά.

4 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

Δεν είναι απαραίτητο να είναι καραγκιόζηδες αυτοί που θα αντικαταστήσουν του καρατζαφύρερ τους υπουργούς.
Και οι χατζηαβάτες καλοί είναι…

Dimitris Tsakalias είπε...

Δικό μου λάθος. Κυβερνήσεις του Χατζηαβάτη έχουμε.

Unknown είπε...

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΩΡΑ. ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ "Η στιγμή της αλήθειας" ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ. ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ "ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ" ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΗ.

Dimitris Tsakalias είπε...

Η κακομοίρα η γυναικούλα (με τη γνωστή έννοια) του Μπουμπούκου έφυγε από την τηλεόραση και την ξέχασαν αμέσως όλοι, τώρα φεύγει και ο άντρας της από την τηλεόραση.. (Ευτυχώς δήλωσε όπως και ο Βορίδης ότι παρά την παραίτησή του θα υπερψηφίσει το Μνημόνιο και θ' ασχολούνται μαζί του οι ψυχίατροι)