10/2/12

Δηλαδή η εξαθλίωση σώζει την Ελλάδα; Από τι ακριβώς την σώζει;

Το τρίο χάλια δέχτηκε όλα όσα οδηγούν την Ελλάδα σε κάτι χειρότερο από τη χρεοκοπία. Παλεύουν, λέει, να «σώσουν» κάτι ψιλά που θα τα χάσουμε κι αυτά τον Ιούνιο, εδώ ο κόσμος καίγεται και ο εθνικός σωτήρας μας Σαμαράς κρατά τη μόνη κόκκινη γραμμή που του έμεινε, «Εκλογές πριν το Πάσχα», λες κι έχει βάλει κάνα στοίχημα.

Ο κωλοτούμπας Κατραμτζαφέρης συνεχίζει ν’ απειλεί ότι σκέφτεται να φύγει από την κυβέρνηση αλλά να συνεχίσει να την υποστηρίζει. Ποιο από τα δύο είναι απειλεί δεν μπόρεσε κανείς να βρει ακόμα. Γενικά τα καραγκιοζιλίκια του μοιάζουν με τους ψεύτικους οργασμούς γυναικών. Τους κάνουν γιατί νομίζουν πως ενδιαφέρουν κανέναν.

Δηλαδή αν η Βουλή πει όχι στο νέο μνημόνιο τι θα πάθουμε;

Να μας διώξουν από το Ευρώ αποκλείεται, γιατί εκτός του ότι δεν προβλέπεται τέτοια διαδικασία, κάτι τέτοιο θα σήμαινε κατάρρευση του ενιαίου νομίσματος.

Να χρεοκοπήσουμε αποκλείεται γιατί αυτό θα διέλυε τα τραπεζικά συστήματα Γερμανίας και Γαλλίας, αφού η χώρα μας δεν θα πλήρωνε ομόλογα που κατέχουν.

Το μόνο κακό που θα πάθαινε η Ελλάδα με καταψήφιση του νέου μνημονίου είναι ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ θα διατηρούσαν καλά μετεκλογικά ποσοστά.

Τα απίθανα της χώρας μας συνεχίζονται: Θυμάστε, ο GAP παραιτήθηκε από πρωθυπουργός επειδή έκανε το λάθος να σώσει την Ελλάδα από τη χρεοκοπία. Ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και ο Κατραμτζαφέρης συνέπραξαν για να διορθώσουν αυτό το λάθος.

Τι γέλιο θα ρίχνουν οι τοκογλύφοι όταν οι υπάλληλοί τους θα τους λένε ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί της συγκυβέρνησης και ο Βενιζέλος και διάφορα δημοσιογραφάκια έλεγαν στον κόσμο: «Πονάμε με την εξαθλίωση, αλλά αυτή θα σώσει τη χώρα μας»!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου