10/2/12

Το Μνημόνιο αφήνει λεφτά

Πάντα σε όλες τις κρίσεις κάποιοι καταφέρνουν να κερδίζουν.

  • Με το ΒΗΜΑ την Κυριακή το Νέο Μνημόνιο χρυσόδετο. 
  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυριακή: Το Μνημόνιο σε dvd. Μουσική Σπανουδάκη. 
  • ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Την Κυριακή το Μνημόνιο σε κόμικς. 
  • TV-ΜΑΠΑ: DVD με τους πρωταγωνιστές της σειράς «Ασημένια Φεγγάρια» να απαγγέλουν τα σημαντικότερα εδάφια του Νέου Μνημονίου. 
Οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι και λεβέντες και δεν καταλαβαίνουν κινδύνους. Δεν θα ψηφίσουν μόνο αυτό το μνημόνιο, θα ψηφίσουν τελικά και το επόμενο μίνι μνημόνιο που θα έρθει τον Ιούνιο.

Θα τα ψηφίσουν για να μη χρεοκοπήσει η χώρα. Δηλαδή αν δεν χρεοκοπήσει η Ελλάδα θα ζούμε ευτυχισμένοι; Και πώς θα χρεοκοπήσει αφού κάτι τέτοιο δεν το θέλουν οι Γερμανοί; Αν η Βουλή έλεγε όχι σε αυτά τα άγρια μέτρα, κατά πάσα πιθανότητα θα έβρισκαν άλλα πιο ανθρώπινα ή και μία τελείως διαφορετική λύση που σίγουρα δεν θα είναι χειρότερη από το πρόβλημα. Όσο όμως ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς στήνουν κώλο επιβάλλουν τα χειρότερα. Ο Καρατζαφέρης δεν πιάνεται γιατί είναι κωλοτούμπας και δεν ενδιαφέρει κανέναν τι πιστεύει αυτό το δίωρο.

Τελευταία λεβεντιά του κωλοτούμπα κατάθεσε 1.000 € σε λογαριασμό δικό του στην Εθνική Τράπεζα και ευχαρίστησε τον εαυτό του γι’ αυτή την απλωχεριά.

Οι Ρουμάνοι έριξαν βγήκαν στους δρόμους και έριξαν τον τύπο που δούλος των Γερμανών τους έριξε στη χειρότερη φτώχεια από την εποχή του Τσαουσέσκου. Οι (και λεβέντες) Έλληνες κάνουν το Γερμανό κι ελπίζουν ότι κάποιο θαύμα θα γίνει και θα σωθούν από την πείνα ως διά μαγείας χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους. Δεν θα ξεσηκωθούν ό,τι ακόμα και να πάθουν τον Ιούνιο όταν θα έρθουν και άλλα τέτοια μέτρα. Οι ελληνικές κυβερνήσεις πάντα ήταν δουλικά των Εγγλέζων και των Αμερικάνων. Οι βασιλιάδες των Γερμανών. Οι πολίτες της Ελλάδας πάντα ήταν δουλικά των κυβερνώντων για ένα διορισμό. Από πού κι ως πού να ξεσηκωθούν; Θα τους ξεσηκώσει μήπως η Αλέκα; Στην παγκόσμια ιστορία ποτέ τα κόμματα δεν προκάλεσαν εξεγέρσεις. Τις ακολούθησαν. Χώρια που η Αλέκα φοβάται μην ξεσηκωθούν οι υπάλληλοί της που δεν τους πληρώνει και μην ξεσηκωθούν τα μέλη της για τα κούφια λόγια περί επαναστάσεων και οικοδόμησης σοσιαλισμού που ακούνε τόσα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου