6/5/24

ΠασΧάλια

Αυτά που κάνει τώρα ο Νετανιάχου είναι αυτοάμυνα. Αργότερα θα δούμε και την αυτοεπίθεση. Οι Παλαιστίνιοι αρνιά. Τι είναι οι άλλοι δεν έχει σημασία.

Εμείς δεν καταφέραμε να βάλουμε την Αστυνομία στο πανεπιστήμιο, οι Ισραηλινοί καταφέρνουν και βάζουν το Στρατό στα νοσοκομεία. Κι όλα αυτά για μία γάζα.

Νετανιάχου και Μητσοτάκης διαλύουν νοσοκομεία. Αν δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις για την υγειά σου είσαι Παλαιστίνιος χωρίς Γάζα.

Γιατί να επιβάλεις με τανκς δικτατορία όταν υπάρχουν οι τηλεοπτικές εκλογές; Ο Μητσοτάκης σκέφτεται ν’ απαγορεύσει να ασχολείται με τις ελληνικές εκλογές το Αλ Τζαζίρα.

Ο Μητσοτάκης βλέπει την κάλπη μισοάδεια, ο Κασσελάκης τη βλέπει μισογεμάτη.

Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος του Μητσοτάκη τον καθησύχασε ότι η ΝΔ μπορεί να πάρει και πάνω από 30% στις ευρωεκλογές, αρκεί η κυβέρνηση να κάνει γνωστό το έργο της. Πράγματι, τότε θα την ψηφίσουν και ο Βαρδινογιάννης και ο Λάτσης και οι ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ και οι μαφιόζοι καυσίμων και τσιγάρων και όλοι οι τσάτσοι που κονομάνε από τα υπουργεία.

Επιτέλους ο φερόμενος ως υπουργός Ανάπτυξης είπε πως στα βασικά προϊόντα οι τιμές μας την πέφτουν. Πράγματι, το ελαφρύ αρνί ήταν πιο φτηνό από το βαρύ, το βαρυκόκαλο αρνί. Στα είδη πρώτης ανάγκης, δηλαδή τα χαρτιά υγείας οι τιμές ανέβηκαν γιατί μας έχουνε χεσμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: