22/4/24

Ελλάς – Ελλήνων – Φασιστών

Και βάλαν καπετάνιο πρώτο τον τελευταίο καμαρότο
καμαρωτά-καμαρωτά της κάμαρης τα μυστικά

Στο παρακράτος Δικαίου ο σκοπός αγιάζει τα μπάζα. Εμείς Γιατατέμπη, αυτοί Γιαταμπάζα. Καραμανλής - Μητσοτάκης δεν είναι ασθένειες, είναι συμπτώματα. ΜΜΕ σημαίνει Μπάζα Μαζικής Εξημέρωσης.

Ο Μητσοτάκης χειροτέρεψε τη ζωή στην Ελλάδα. Ο κατάλαβε ότι φταίει η Δημοκρατία και ψηφίζει μαζικά τους χουντικούς. Ακόμα χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα, αλλά οι οικογενειάρχες θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, γιατί θ’ απαγορεύεται η κριτική στην κυβέρνηση και θα μένουν μακριά από τον πειρασμό ν’ αγωνιστούν μαζικά για πρόοδο. Όλα καλά. Μετά τους Σπαρτιάτες, νέο κόμμα οι Γύθειοι. Τα ζούμε εις τους αιώνες των αιώνων αμάν

Νίξον μαζί σου / πάμε στο στρατί σου. O Νίξον έμαθε πως άμα κάνεις ένα έγκλημα το φορτώνεσαι. Άμα πας να το συγκαλύψεις το πληρώνεις.

Και μέσα ς’ αυτά η αξιΑματική αντιπολίτευση ζήτησε να γίνουν οι ευρωεκλογές με ξένους διαιτητές.

Από την άλλη, έτσι που το πάνε στη ΝΕΑΡΙ (Νέα Αριστερά) σε λίγο θα καταντήσουν να κάνουν αντιπολίτευση και στον Μητσοτάκη. Ήταν αντιπολίτευση στο κόμμα τους, γι’ αυτό το λόγο εξακολουθούν να του την ασκούν. Έφυγαν γιατί δεν άντεξαν ν’ ανήκουν στο 18%. Μεγάλο ποσοστό, δεν γοητεύει, αυτούς που αγωνίζονταν, έρχονταν σ΄ επαφή με τον λαό συνεδριάζοντας ώρες και μέρες ατέλειωτες.

Μετά την τάση “Ομπρέλα” δημιουργήθηκε στη ΝΕΑΡΙ η τάση “Καρέκλα”. Ομπρελάδες – καρεκλάδες πατάται και κασέται. Μετά τα ούζα μαχαιρώνουμε καρπούζα.

Επί του θέματος, η ακροδεξιά τάση της ΝΔ είναι με το ένα πόδι έξω από το κόμμα. Και με τα άλλα τρία πόδια μέσα.

Με το ένα πόδι έξω από το ΠΑΣΟΚ είναι η ομάδα Σαρανταποδαρούσα.

Προσοχή-προσοχή, η ΔΕΗ και οι λοιπές ηλεκτρικές δυνάμεις, χρεώνουν τη χρήση κεριών επικαλούμενες διαφυγόντα κέρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: