17/5/21

Ιssραήλ

Ζούμε στιγμές χιουμοριστικού θριάμβου. Εβραίοι ναζιστές είναι η πρώτη πλάκα και επεκτείνεται στην Παλαιστίνη. Τη δεύτερη πλάκα κατέχουν Έλληνες ναζιστές που υπερασπίζονται το Ισραήλ που σκοτώνει. Δε μιλάμε για τις πλάκες του Μωυσή. Ναι, ναι, ο Ισραηλινός στρατός αμύνεται των Παλαιστινίων με τη λογική ότι καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Επιστήμονες εικάζουν ενδεχόμενη διασπορά  και από το μεγάλο ιικό φορτίο στα λύματα. Σε λίγο θα μας πει η δαιμόνια κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην κατουράμε πολύ και να χέζουμε με μέτρο. 

Όταν αποτυγχάνει ένα μέτρο, όπως το λοκντάουν, το καταργείς. Εδώ μας λένε ότι το καταργούν επειδή πέτυχε. Φρίκη.

Και τι πέτυχε το λοκντάουν; Ρεκόρ κρουσμάτων θυμάτων και διασωληνώσεων, κάτι πράγματι, δύσκολο, αλλά το πέτυχε. Η επιτυχία σε τέτοιες περιπτώσεις λέγεται πετυχεσά. Ναι, αλλά χωρίς αυτό το λοκντάουν θα είχαμε πιο πολλά κρούσματα και θύματα. Ναι; Σε ποια ήπειρο δηλαδή βρίσκεται η Ελλάδα; Στην υποσαχάρια Αφρική; 

ΚΟΥΙΖ / Γιος αρχαιοκάπηλου καταστρέφει και την Ακρόπολη. Πότε έγινε διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος στο Ηρώδειο; Επί Χούντας το 1973. Επιστροφή στο παρελθόν. 

Κυρία (Τσι)Μενδώνη του Μητσοτάκη, πρώην της Φώφης και του Σημίτη φυσικά, η Ακρόπολης έχει ανάγκη επίδειξη μόδας για να διαφημιστεί;

Τελευταία νέα. Βρέθηκαν Έλληνες τουρίστες και δεν είναι ούτε υπουργοί ούτε ο πρωθυπουργός με τις παρέεες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: