28/2/17

Ο Έλλην ευρω-τέως

Ήρθαν τα κλιμάκια των δανειστών για μέτρα σαρακοστιανά. Για 40 μέρες η λιτότητα θα λέγεται νηστεία.

Το ΔΝΤ απαιτεί μεγαλύτερη νηστεία κατά 5,7% και μετά τη Σαρακοστή.

Η Ελλάδα γίνεται φτωχότερη στην Ευρώπη, αλλά εμείς έχουμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Τα έχουν και Ιταλία και Ισπανία, αλλά εκεί δεν έχουν το σπίτι του Βολταίρου δικό τους.

Για το επόμενο Σαββατοκύριακο απαγορεύεται η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς των Πόρσε και των ηλίθιων οδηγών χωρίς Πόρσε.

Ο Κούλης ζήτησε από το ΕΣΡ να καθυστερήσει κι άλλο την αξιολόγηση.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας ζητά από τη ΝΔ αλληλεγγύη προς την Ελλάδα για ανεργία και μεταναστευτικό.

Πώς αδυνάτισες έτσι, ρε; Μισθός έμεινες.

-Tο ξέρεις ότι το μαύρο αδυνατίζει;
-Tι λες τώρα, εγώ τόσα χρόνια το καπνίζω και δεν έχω δει διαφορά.


Απόκριες ντύθηκα καρέκλα μπας και μου κάτσει καμιά γκόμενα.

-Μωρό μου πάρε μου ένα πανάκριβο μαργαριταρένιο κολιέ να το φοράω όταν κάνουμε σεξ και να νιώθω σαν πριγκίπισσα.
-Να σου πάρω καλύτερα έναν ζουρλομανδύα να πηδιέσαι σαν τρελή;


-Πού ήσουνα και δεν σ' έβλεπα;
-Μ’ έπιασε κόψιμο.
-Στην τουαλέτα;
-Στο ρεύμα.


Δε θέλουμε πρόωρη συνταξιοδότηση γιατί όπως και οι πρώιμες ντομάτες είναι θερμοκηπίου και μόλις βγούνε στην πιάτσα σταφιδιάζουν αμέσως.

Εμείς οι πλούσιοι θα πληρώνουμε και φόρους σαν τον τελευταίο παρακατιανό που ο ίδιος φταίει που έμεινε φτωχός; Σε λίγο θα απαιτούν να παντρεύουμε τα παιδιά μας με παιδιά ταπεινών και καταφρονεμένων. Αυτό είναι το δυσάρεστο φινάλε της υπέροχης για μας μετεμφυλιακής ασπρόμαυρης ελληνικής ταινίας. Εκεί οι πλούσιοι γονείς ρόλοι συμβιβάζονταν. Εμείς οι αληθινοί ποτέ.

Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με το ΠΑΣΟΚ. Ναι, ο Τσίπρας είναι γιος πρώην πρωθυπουργού, σπουδαγμένος στις ΗΠΑ, ακριβώς όπως και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ναι, το ΠΑΣΟΚ του 1981 προερχόταν από συνασπισμό κομμάτων τον οποίο εγκατέλειψε το ΚΚΕ. Και στον ΣΥΡΙΖΑ οι περισσότεροι βουλευτές ήρθαν από την ΕΔΗΚ του Μαύρου και του Ζίγδη.

Οι χουντικοί, οπαδοί του Χίτλερ, του Μουσολίνι, βασιλικοί και άλλοι στην παρτούζα εκεί που ξεσπάθωσαν ξεσκάτωσαν. Η ΕΡΤ τους έκλεισε την πόρτα. Οι ηλίθιοι ισχυρίζονται ότι αυτό θα τους βοηθήσει να γίνουν μάρτυρες. Τότε γιατί δεν πανηγυρίζουν και διαμαρτύρονται; Τους πόνεσε το κόψιμο, αλλά πιο πολύ πόνεσε την ΕΡΤ η σκέψη πόσο τους βοηθούσε. Στερνή της γνώση σε είχα πρώτα. Αυτή ήταν που δεν σε είχε.

Το 1932 είχαμε την τελευταία επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας επί Ελευθερίου Βενιζέλου. Επί Ευαγγέλου Βενιζέλου τη γλυτώσαμε με ένα κούρεμα ομολόγων και ξύρισμα ασφαλιστικών ταμείων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και πολλών πατριωτών που είχαν εμπιστοσύνη στην εγγύηση του δημοσίου Τόνι-Μπένι.

  • Πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στα δελτία ειδήσεων των συστημικών καναλιών.
  • Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση το πρωτογενές πλεόνασμα μειώθηκε στο 5%  το χρόνο κι έπεσε ξερό.

Η τράπεζα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι για ν’ απελευθερώσει την τιμή και την υπόληψή μου στην αγορά θέλει 20 χιλιάδες € σε μικρά χαρτονομίσματα, να τα παραδώσω προσωπικά σε ΑΤΜ αύριο βράδυ και να μην ειδοποιήσω την αστυνομία.

Και η Μενεγάκη ερωτά: “Γιατί μειώνονται οι θεατές σε όλα τα κανάλια αφού η τηλεόραση είναι τσάμπα;” Επειδή ακρίβυναν οι τηλεοπτικές συσκευές, κυρά μου και δεν έχουν άλλες για σπάσιμο.

Η Ελλάδα είναι πλυντήριο χρημάτων”, ισχυρίστηκε ο Τόμσεν που παρακολουθεί το τραπεζικό μας σύστημα από την ταράτσα του Χίλτον μεταμφιεσμένος σε απλωμένη μπουγάδα.

ΣΥΝΘΗΜΑ; «Βγείτε στους δρόμους και σκεφθείτε δυνατά».

Τα αυθαίρετα φέρνουν χρήμα στο κράτος και σώζουν την οικονομία. Καλά κάναμε δηλαδή και μέχρι τώρα χτίζαμε κόντρα στο ρέμα;

ΤΑ ΝΕΑ επιμένουν: “Την τραγική Πόρσε οδηγούσε ο Φλαμπουράρης, ο οποίος λίγο πριν τη σύγκρουση αποβιβάστηκε”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: