17/5/21

Παρεμβόλια

Τιμώ τον δεξιό ψηφοφόρο. Ο δεξιός βγαίνει ανώτερος πολιτικά από τον αριστερό. Η ΝΔ τον κάνει καραγκιόζη και τον πουλάει στη συμφωνία των Πρεσπών, τον πουλάει και στη φαρμακευτική κάνναβη, τον κοροϊδεύει στη φορολόγηση αν είναι μαγαζάτορας, αλλά παρ’ όλα’ αυτά δεν την εγκαταλείπει, γιατί ο Μητσοτάκης είναι προσωρινός, ο ίδιος είναι μόνιμος. Ό.,τι κάνουν οι υποστηρικτές των Εργατικών στη Μεγάλη Βρετανία. Θα βρίσω πανταχόθεν, αλλά δεν θα εγκαταλείψω το κόμμα, όταν μπορεί να πάρει την κυβέρνηση.

Σήμερα 17η Μαΐου γιορτάζει η Ιουνία. Κι αυτό δεν είναι τίποτα, γιατί αύριο γιορτάζει ο Ιούλιος. Η βιασύνη θα τους φάει. 

Όσοι έχουν κάνει εμβόλιο θα έχουν έκπτωση 25% στα είδη ρουχισμού. Όσοι έχουν κανονίσει την πρώτη δόση έχουν έκπτωση 20% στα γάλατα εβαπορέ και στα χαρτιά υγείας. Όσοι έκαναν και τη δεύτερη δόση έχουν δωρεάν είσοδο στο μουσείο σύγχρονης τέχνης και μια ξαπλώστρα στη Βάρκιζα. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπηρετεί τον σουρεαλισμό. Ο υπουργός Γεωργιάδης κάλεσε τον Καρανίκα , σύμβουλο του Τσίπρα να βοηθήσει στην κατάρτιση νομοσχέδιον που επιτρέπει την καλλιέργεια ινδικής κάνναβης για φαρμακευτικούς λόγους. Δεν θα παραξενευτώ αν αύριο στείλουν τον Καρανίκα πολιτιστικό ακόλουθο στην πρεσβεία που διατηρούμε στα Σκόπια, πρωτεύουσα γείτονος χώρας χωρίς όνομα. Ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της Ελλάδας, μας γνωστοποίησε μέσω τουίτερ ότι συνάντησε στην Αθήνα τον Ζάεφ πρωθυπουργό κάποιας γείτονος χώρας. Ήταν κουίζ, αλλά το βρήκαμε: ο Ζάεφ είναι πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, όπως λέει η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που ο Μητσοτάκης θα καταργούσε.

Μία δικηγόρος, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, δούλευε στη Βουλή των Ελλήνων και των Ελληνίδων και πληρωνόταν 800 € το μήνα με μπλοκάκι, δηλαδή 600. Ο Κουμουτσάκος χώρισε και απέλυσαν αυτή τη δικηγόρο των 800 € και προσέλαβαν τη χωρισμένη για 1750 € το μήνα και έναν νεαρό δικηγόρο για άλλα 1.500 €. Τα ζητήματα που προκύπτουν είναι δύο: πρώτον, αυτή η κυβερνητική πλειοψηφία είναι νεοφιλελεύθερη και λέει ότι θα διακυβερνά σαν  με συνθήκες επιχειρηματικές. Αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν επιχείρηση θα είχε φαληρίσει. Το δεύτερο θέμα είναι ότι ο Κουμουτσάκος με την πρόσληψη της πρώην του πληρώνει ελάχιστη ή και καθόλου διατροφή μετά το διαζύγιο. Μια ζωή πληρώνουμε κερατιάτικα και γαμισιάτικα. Για ποιον ακριβώς λόγο πληρώνουμε Κουμουτσιάτικα; 

Ο Μητσοτάκης μιλάει καλά αγγλικά και αξιοποιεί τη λέξη motion που σημαίνει κίνηση. Μιλάμε, δι μόσιον. Κινείται η αγορά, μπάτε σκύλοι αλέστε. Με το φιλεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη μαθαίνουμε ότι ο συνδικαλισμός δεν αποδίδει, άρα να τον ιδιωτικοποιήσουμε. Ναι, να δώσουμε τα σωματεία, όπως Αμερική, στους μαφιόζους, οι οποίοι απέδειξαν περίτρανα ότι πατάνε γερά στην αγορά πετυχημένα, απόδειξη οι τελευταίες δολοφονίες τους πχ Καραϊβάζ. Το οργανωμένο έγκλημα θα τονώσει την αγορά Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: