19/5/21

ΠαΣοΚινΆλλα λόγια

Φώφη, μην ξεχνάς: όποιος σκάβει τον Κυριάκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα.

Το ΚινΑλλ με δύο λάμδα ετοιμάζεται να βγάλει πάλι τη Φώφη αρχηγό ή κάποιον άλλο, το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά να προσαρμόσει το όνομά του στις απαιτήσεις των ηγετών του. Ο Λοβέρδος υπόσχεται μόνο ότι θα ξανακάνει το ΚινΑλλ ΠΑΣΟΚ με κεφαλαία, σκέφτεται όμως να του ξαναδώσει τη χαρά της εξουσίας, με τη ΝΔ φυσικά, έτσι καλό θα ήταν να το κάνει Πεινάλ με ένα λάμδα. Παίζει και το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ με δύο λάμδα και όλα τα γράμματα κεφαλαία. Για τη διεύρυνσή μου πιο ταιριαστό θα ήταν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛΟΙ για να έχει κι άλλους, εκτός αν γίνει ΠΑΣΟΚΙΝΑΛί-αλί και τρισαλί. 

Όμως τα πράγματα δεν είναι θετικά για το κόμμα αυτό. Μετά το λοκντάουν έρχεται το ΠΑΣΟΚντάουν.  Με δικαστική βούλα πια η Ζήμενς χρηματοδοτούσε το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Ο Σημίτης τροφοδοτεί με στελέχη την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο Σημίτης δεν είναι νεοδημοκράτης, είναι νεοδημοκράχτης.

Δεν ξεχνώ. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χρωστάνε ακόμα και στην τράπεζα σπέρματος. «Δε θα ξοφλήσουμε ποτέ κουφάλα τραπεζίτη». Το ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, γι’ αυτό ονειρεύεται να σχηματίσει κυβέρνηση με τη ΝΔ. Εφ(ρ)ικτή διακυβέρνηση Χαριλάου Τρικούπη και Πειραιώς γωνία. Το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ εΝΔάδε κείται. ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος. -αναπνοή-

Το ΠΑΣΟΚ δεν έμελλε να το τελειώσει ο Βενιζέλος τέλος και την σκυτάλη πήρε ο λόγος της Φώφης ο κολοβός. Η κυρία εμφανίζεται στο βήμα της Βουλής και μετά σκεφτόμαστε όχι τι έμεινε, αλλά πώς ήταν το μαλλί της.

ΚΙΝημα Αλλαγής: Φώφη / ξεκίνα / σε θέλει όλη η Κίνα. 

Φώφη στην απολογία ΠΑΣΟΚράτους: «Σωστά τα πράξαμε όλα, ακόμα και τα λάθη μας». 

ΦΠΑ. Φώφη Προστιθέμενης Αξίας

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Χαριλάου Τρικούπη και Πειραιώς γωνία στο τάλιρο. Ποιος επιθυμούσε  περισσότερο από όλους αυτοδυναμία ΝΔ; Η Φώφη φυσικά. Ο Μητσοτάκης χρειαζόταν αυτοδυναμία για να βάλει τρεις υπουργούς από το ΠΑΣΟΚ. Ο δεύτερη φορά Μητσοτάκης στο Μαξίμου, το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Σημιτικό υπόλειμμα, μπορεί να πουλιέσαι, αλλά ποιος νομίζεις θα σε αγοράσει; Ο Μητσοτάκης απλώς σε νοικιάζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: