13/5/21

Θεοχάρη Πάτση

Σταμάτα επιτέλους, ρε αριστερό σκυλί, να λες ότι η ΝΔ έκανε την Ελλάδα μπανανία. Δεν είμαστε μπανανία, αφού ούτε μπανάνες της προκοπής δεν παράγουμε.

Και οι εξαγωγές μας πάνε χάλια. Τελευταία ξεφτίλα, μας επέστρεψαν τον Χάρη Θεοχάρη από το BBC σαν ελβετικό τυρί, γεμάτον τρύπες μετά από συνέντευξη με κανονικό δημοσιογράφο, όπως δεν είχε συνηθίσει. Του άλλαξαν και το όνομα, τον είπαν Funny Theofanny.

Η ΝΔ Μητσοτάκη καταγγέλλει την πανδημία που ξεκίνησε απροειδοποίητα χωρίς να πάρει ένα τηλέφωνο έστω τον Σκάι. Από την άλλη, με τους καύσωνες του τουριστικού Ιουλίου ο κορονοϊός θα μπει στο ψητό.

Η παταγώδης επιτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας φαίνεται από το ότι καθένας και καθεμία εφάρμοζε τα μέτρα, όχι για να μην διαδοθεί ο ιός, αλλά για να μη φάει πρόστιμο. Τα υπερβολικά πρόστιμα οδηγούσαν να εφαρμόζονται τα μέτρα για το θεαθήναι.

Δεν μ’ ενοχλεί που οι άριστοι του Μητσοτάκη, δηλαδή ο ίδιος, ταυτοπροσωπία, αποφασίζουν ιδεοληπτικά μέτρα για να εξυπηρετούν την ιδεοληψία που τους βαράει, μ’ ενοχλεί που για ό,τι κάνουν δεν έχουν ιδέα.

Ποιο μέλλον ατενίζουμε με αισιοδοξία; Μόνο Δεκαπενταύγουστο και πρόωρες εκλογές με απλή αναλογική. Ό,τι έρθει πρώτο. Μετά θα έρθει το παρελθόν, γιατί το μέλλον το αφήσαμε πίσω. Το ευοίωνο παρελθόν μας θα το προβλέψουν σε λίγα χρόνια ιστορικοί. Τι ψηφίσατε, ρε μαλάκες; Μέλλον για όσους το έχουν εξασφαλίσει και για τα εγγόνια τους. 

Η ΝΔ τελικά θα μειώσει, μην πούμε θα μηδενίσει, την ανεργία. Και ξέρετε γιατί; Ποιος θα μείνει στην Ελλάδα με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, ρε;

Πώς λέγεται ο τουρίστας που κρυώνει; Τουρτουρίστας. (Χα-χα-χα. Άσ' το καλό, σκάσαμε απ' τα γέλια και σήμερα, Funny Theofanny)

Δεν υπάρχουν σχόλια: