14/5/21

Τουρισμ-ιός

Άνοιξε ο τουρισμός με ανεμβολίαστους τουριστικούς υπαλλήλους, ανεμβολίαστους πωλητές, πληρώματα πλοίων και οδηγούς πούλμαν. Αν πέρσι μας κόλλησαν οι τουρίστες, φέτος θα πάρουμε το αίμα μας πίσω. Θα τους κολλήσουμε εμείς. 

Ξεκινάει επίσημα ο τουρισμός χωρίς λοκντάουν, χωρίς sms, χωρίς πρόστιμα. Μετά τις 12:30 τα βαθιά μεσάνυχτα κολλάει. Με λοκντάουν σε αγορά και κλειστούς χώρους εστίασης, με περιορισμό κυκλοφορίας, απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ  ο κορονοϊός σημείωσε ρεκόρ. Χωρίς λοκντάουν στην αγορά, με ανοιχτούς και τους χώρους εστίασης, με κυκλοφορία μέχρι τις 12:30, με κάργα εισαγωγή τουριστών σε μια χώρα με χιλιάδες κρούσματα κάθε μέρα, με γεμάτες σχολικές αίθουσες, γεμάτα ΜΜΜ, ανέλεγκτους μεγάλους εργασιακούς χώρους, με υπουργούς που δεν ξέρει ο ένας τι έχει πει ο άλλος, χωρίς ενημέρωση για κανέναν, έτσι θα καταπολεμήσουμε την πανδημία. Πέρσι με ελάχιστα κρούσματα τη μέρα ανοίξαμε τον τουρισμό κι έγινε το κορονοπάρτι του αιώνα. Φέτος με τα χιλιάδες κρούσματα κι ανεμβολίαστα γκαρσόνια ανοίγει πάλι ο τουρισμός και δεν θα κολλήσει κανείς.   

Ο αρμόδιος υπουργός σε θέση τουριστική θα εργαζόταν σε ψητοπωλείο. Χάρης Θεοχάρης με αναγραμματισμό γίνεται ποιος; Ο θες ρηχή σχάρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: