13/5/21

Χαλαρόκ-Ντάουν

Το χειρότερο με την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι τόσο το τι κάνουν, αλλά το ότι δεν ξέρουν τι κάνουν. 

Ο γέρων πάει ίσιος και προβλέπει: «Αυτό το μήνα πήρα 300 ευρά και 12 μέρες για ρεπό. Στη σούμα έχω 18 ρεπά και θα τα πάρω μετά την απόλυσή μου».

Δεκάωρο εργασίας με δύο ώρες απλήρωτες υπερωρίες, η Επιθεώρηση Εργασία γίνεται ανεξάρτητη αρχή για στατιστικές μελέτες, ελεύθερες απολύσεις χωρίς αποζημίωση... Με Μητσοτάκη λέμε «μνημόνια» και κλαίμε. 

Το υπουργείο του Γεωργιάδη παίζει, είπε, κομ(β)ικό ρόλο. Επένδυσε στον Καρανίκα κι έφερε την καλλιέργεια ιΝΔνδικής κάνναβης. 

Έφτασε ο Ζάεφ στην Αθήνα του μακεδονομάχου Κυριάκου. Εμείς τα λέγαμε: Τη συμφωνία των Πρεσπών θα την καταργήσει ο Μητσοτάκης όπως ακριβώς ο Κώστας Καραμανλής ο β’ -που υπέγραψε και το «δημοψήφισμα +Χριστόδουλου- επανέφερε την αναγραφή θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες.

Εσωκομματικά προβλήματα στη ΝΔ με τις τρεις κύριες συνιστώσες της, τη συνιστώσα Μαρινάκη, τη συνιστώσα Αλαφούζου και τη συνιστώσα Λάτση. Ο Καραμανλής ηγείται βουδιστικής συνιστώσας και ο Σαμαράς τηλεοπτικής συνιστώσας της ΝΔ. Συνιστώσα πήρες, συνιστώσα ζητάς, συνιστώσα γλίτωσες, συνιστώσα μου έταξες.

Μετά από αυτό ο Κυρ Μητσοτάκης απειλεί ότι θα προσφύγει σε πρόωρες δημοσκοπήσεις. Μόλις ακούστηκε αυτό έπεσε ο δείκτης - μεσαίο δάχτυλο στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. 

Ο Σκάι ήταν απών από την τραγωδία αποκλεισμού της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να παραιτηθεί αμέσως ο Σκάι από την κυβέρνηση.

Αύριο καταργούνται τα sms για άδεια μετακίνησης. Αν με πιάσουν σήμερα χωρίς sms θα μου βάλουν πρόστιμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: