1/3/21

YENERT

Με το γκώλο στον τοίχο η κυβέρνηση, ο Κυριάκος όμως βρήκε λύση, τρόπο να αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας. Μετονομάζει επιτέλους την ΕΡΤ και την κάνει ΥΕΝΕΡΤ.

Μου έφαγε τη θέση στον εμβολιασμό ένα στέλεχος της ΝΔ. Ρώτησα γιατί και μου απάντησε η νοσοκόμα: «Επειδή έχει καλύτερο βυζί».

Κατά τα λοιπά η ΝΔ γου και δου στον αθλητισμό, στο Θέατρο και στα Αρσάκεια. Δεν ξέρουμε όμως, ποιος θα είναι ο επόμενος κυβερνητικός σεξπρόσωπος. Δε μας ενδιαφέρει.

Περνάμε σε σχετική μαρτυρία παλαιού δεξιού: «Τις καλές εποχές τα Αρσάκεια ήταν σχολεία θηλέων και πηγαίναμε εκεί καθηγητές να βολευτούμε με κοριτσάκια. Μετά, ο Ράλλης υπουργός Παιδείας τα έκανε όλα μικτά και αναγκαζόμαστε να παίρνουμε κι αγοράκια. Η κόρη του προέδρου του Μπάμπη Νιότης συνεχίζει να πηγαίνει με κοριτσάκια.»

Ο πρωθυπουργός μας δεν τα κατάφερε με την Μενδώνη, να την παραιτήσει, τώρα δεν τα καταφέρνει με τον Κουφοντίνα, επειδή ο κατάδικος απαιτεί να εφαρμοστεί οφωτογραφικός νόμος που ψήφισε η ίδια η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την πάτησε λοιπόν την αποπατούλα, (μην πούμε σκατούλα) αλλά δεν το κάνει θέμα, επειδή πρέπει του αναγνωρίσουμε του πρωθυπουργάρα μας ότι είναι πολύ μετριάφρων. Κάποιοι σώφρονες φοβούνταν ότι η παρέα του Κυρ. Μητσοτάκη θα ποδοσφαιροποιήσει την πολιτική ζωή του τόπο. Τελικά έμελλε να την ρευστοποιήσει. Πάμε παρακάτω:

Διακόπτουμε για έκτακτο. Ο Ανδρέας Λοβέρδος νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ. Μαζί σου Ανδρέα  για Μητσοτάκια νέα.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης διαψεύδει αποστομωτικά τον Σκυλακάκη υπουργό του: «Δεν πηγαίνουμε για 4ο μνημόνιο. Τραβάμε απ' ευθείας το 5ο.» Την ίδια στιγμή σε δημοσκόπηση εμφανίστηκε ερώτημα «Εντάξει κι εγώ ψήφισα Μητσοτάκη, αλλά μην το κάνουμε θέμα».

Έξω πάμε καλά. Σοβαρό πρόβλημα έχει το κυβερνητικό κόμμα στην Ουγκάντα, λίγο πριν τις γενικές εκλογές. Σκέφτονται να ζητήσουν βοήθεια από τις ελληνικές εταιρείες δημοσκοπήσεων

Η κυβέρνηση λέγεται και γκουβέρνο. Πιο σωστό θα ήταν μετά τις τόσες αποτυχίες, πχ δυο φορές στον κουβά ο Χρυσοχολίδης, τελευταία πανηγυρική με το κλείσιμο της Αθηνών – Λαμίας με πέντε πόντους χιόνι για να μην πληρώσει ο διαχειριστής σύμφωνα με τη ρήτρα, ένα εκατομμύριο ευρά. Αντιπρόεδρος της εταιρείας διαχείρισης της εθνικής οδού είναι ο πεθερός του Σημιτικού Γεραπετρίτη υπουργού Επικροτείας, δουλειά του να επικροτεί ό,τι και να κάνει ή δεν κάνει ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης. Στον κουβά με Ικαρία, κουβά και με Μενδώνη Λιγνάδη, στον κουβά με τις μη μάσκες στα σχολεία, με τα μη 90 χιλιάδες τάμπλετ, στον κουβά και με Κουφοντίνα, στον κουβά με τα εμβόλια, τέλος πάντων, η κυβέρνηση πρέπει να λέγεται κουβέρνηση. Όχι Ρουβέρνηση από τον Ρουβίκωνα ή τον Ρουβά που τον λένε και Σάκη Κουβά.

Έπιασε το όνομα που δώσαμε κάποτε στον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, νυν υπουργό του Μητσοτάκη, τον Χρυσοχοΐδη. Τον είπαμε Χρυσοχουντίδη, αλλά έχουμε κι άλλα ράμματα για τη γούνα του: Χρυσοχολίδης από την κακία του, Χρυσοχουΐδης από το βίτσιο του να δέρνει. Θα τα δοκιμάσουμε κι αυτά και βλέπουμε.

Αττικής ιού Ατυχής

Δεν υπάρχουν σχόλια: