10/8/19

Απολύσεις για το καλό

Οι απολύσεις στο ετσιθελικό κράτος θυμίζουν την ελπίδα που γεννιέται κάπου όταν σπάει ένα πιάτο ή ποτήρι και οδηγεί στην κραυγή: «Γούρι, γούρι». 

Θυμίζουν και το κατά λάθος χύσιμο του καφέ στο πιατάκι: «Λεφτά θα πάρεις;» Εμείς, όταν σπάει κάτι, φωνάζουμε με νόημα: «Σπάστααααα». Γνωρίζουμε ότι αισιοδοξεί μόνο ο άπειρος απαισιόδοξος.

Ο Μητσοτάκης είναι πρά(γ)ματι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Με την ξαφνική τροπολογία Βρούτση για απολύσεις χωρίς αιτιολόγηση αποδεικνύει ότι το ρουσφέτι δεν γίνεται μόνο για εξυπηρέτηση φτωχών, αλλά και πλουσίων.

-Απολύεσαι.
-Ευχαριστώ πολύ.

Σε λίγο παιδιά στελεχών του ΣΕΒ θα παίρνουν θέση στο δημόσιο. Οι γονείς τους θα παίρνουν μόνο λεφτά και νομικές διευκολύνσεις από το δημόσιο. Οι εργαζόμενοι θα παίρνουν τ’ αρχίδια τους.

Είμαι χυδαίος στον λόγο μου και σίγουρος ότι στα εργασιακά μπλέξαμε τον Πούτση με τον Βρούτση και τ’ αρχίδια με τις αμυγδαλές.

@theFAQgr / Ο Χατζηδάκης το "τερμάτισε": Η απελευθέρωση των απολύσεων είναι υπέρ των εραγζομένων. Θα βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά...

Δηλαδή, κατά τον Χατζηδάκη, για να βρεις δουλειά πρέπει να τη χάσει κάποιος άλλος και να του την πάρεις. Οι νέες θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται μετά τις εκλογές

Κάποιοι παρεξήγησαν το «¨Ουδέν κακόν αμιγές καλού» και πιστεύουν πως ότι και να πάθουμε «Σε καλό θα μας βγει». Ας μας εξηγήσουν σε τι καλό μας βγήκε η κρίση, τι καλό έκαναν τα μνημόνια σ’ εμάς, τους εισοδηματικά κανονικούς, όχι στους πλούσιους.

Σατράπη τιμημένε, αγάπησέ με, κυβέρνησέβ με.

@adiasistos / Τι είναι αυτό το ΓΣΕΕ που λέτε; Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια που ήταν ένας Παναγόπουλος, ποιος ξέρει με τι να ασχολείται αυτός ο άνθρωπος τώρα...

Μόνο οι φαντάροι θέλουν ν’ απολυθούν.

-Απολύεσαι.
-Χα-χα-χα. Μπα σε καλό σου.

Τότε στην Αχτσιόγλου χτύπαγαν το χέρι στο τραπέζι. Τώρα στον Βρούτση κο-κο-κο. Επαναστατική μούγκα.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: