11/8/19

Ανάψυξη

 Ανάψυξη 10%. Παγώνουν τα ανθρώπινα, τα δημοκρατικά και τα εργασιακά δικαιώματα.

Ζούμε στιγμές προόδου. Ο Μητσοτάκης κατάφερε και διόρισε την Δον-Μαρία-Αντωνίου-Καστόρι-Γούνα διευθύντρια σε γραφείο που ο ίδιος είχε λίγο πριν καταργήσει. Η μακεδονομαχία είναι ελληνική.



Ζούμε στιγμές που η Ελλάδα δίνει ξανά τα πνευματικά της φώτα στην ανθρωπότητα. Έχουμε πλέον αριστεία χωρίς πτυχίο. Ο Γεωργιάδης, όχι ο παιδεραστής, ο άλλος, έχει διευθυντή στο υπουργικό γραφείο του ακροδεξιό με πάνω από € 4.000 συνολικές μηνιαίες αποδοχές και απολυτήριο λυκείου.

Υ.Γ.
Δεν είναι πυρκαγιές στα δάση, ρε, είναι ανάπτυξη. Ανάπτυξις μέχρις εσχάτων.

Ανάπτυξη είπαμε.

Από παλιές, καλές αλήθειες. Δεν συζητιέται ότι δεν έχει νόημα να επιτρέπεται η ανακεφαλαιοποίηση ιδιωτικών τραπεζών, εκτός αν η κυβέρνηση με τα λεφτά που τους δίνει τις αγοράζει και τις κάνει κρατικές. Αλλιώς θα ζητήσω κι εγώ από τον προϋπολογισμό του κράτους να μου δώσει χρήμα για ανακεφαλαιοποίηση του μαγαζιού μου και μετά να μη χρωστάω τίποτα.
Συγνώμη για την παρεξήγηση.

@jodigraphics15 / Ανάπτυξη με τη σέσουλα #ΔΕΗ

Κι άλλα τρελά. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
Δεν έχουμε παιδεία σ’ αυτή τη χώρα, ρε παιδί μου. Δεν έχουμε ξενοφοβία της προκοπής. Πρέπει κάποιοι να πουν ότι δεν θέλουμε ξένους τουρίστες, ειδικά πλούσιους Γάλλους, που καβαλάνε ένα φουσκωτό 750 ίππων και μας τορπιλίζουν.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: