10/11/21

Η Ολλανδία έχει δημοσιογράφους στην Ελλάδα

Απροετοίμαστος ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου. Ολλανδή δημοσιογράφος του ζήτησε ν' απαντήσει σε ερώτησή της την οποία δεν είχε γνωστοποιήσει από την προηγούμενη ημέρα, άσε που δεν εμπεριείχε και την απάντηση..


Η πλάκα είναι ότι στην ουσία η έμπειρη, πολλά χρόνια την Ελλάδα,  δημοσιογράφος ρώτησε τον Μητσοτάκη, όχι μόνο γιατί λέει ψέματα για τις επαναπροωθήσεις προσφύγων, αλλά και γιατί δεν πιέζει την Ευρωπαϊκή Ένωση να πάψει ν' αφήνει μόνη την Αθήνα στο πανευρωπαϊκό αυτό πρόβλημα. Από κει μπορούσε να πιαστεί ένας σχετικός πολιτικός ηγέτης και -δήθεν- να τα ρίξει ευγενικά στην ΕΕ, ώστε μετά οι ψηφοφόροι ν' ασχολούνται μ' αυτή την άσφαιρη μεν, αλλά επικοινωνιακά καλή επίθεση "στους μεγάλους". Φαντάζεστε πώς θα μπορούσε να το χειριστεί ο Ανδρέας Παπανδρέου; Έτσι ώστε την επόμενη μέρα να τον θαυμάζει όλη η Ελλάδα. Αλλά ούτε ο πατέρας τοη Κούλη κατάφερε να ξεπεράσει το μίσος και να διδαχτεί από τον εχθρό του.

Το μόνο που κατάφερε ο Κυριακούλης ήταν να ρωτήσει την Ολλανδή δημοσιογράφο αν πήγε στο χώρο κράτησης προσφύγων στη Σάμι κι όταν εκείνη του απάντησε ότι πήγε, εκείνος είχε την τρομερή ιδέα να της πει, "Όχι, δεν πήγες".

Η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ

Ήταν τόσο πετυχημένη η μάχη του Μητσοτάκη με την αλήθεια που τα πετσωμένα ΜΜΕ επιτέθηκαν στη δημοσιογράφο, κάτι που οι δημοσιογραφικές "σχολές" θεωρούν ανούσιο. Στην ert.gr δεν είδαν δεν άκουσαν.


Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ
Τους πρόσφυγες στη Σάμο τους θάβουμε με άμμο (Αντιγόνη Σοφοκλέους) 

1 σχόλιο:

Aristophanes of Aegina είπε...

https://pbs.twimg.com/media/FD0tti_XsAAo46v?format=jpg&name=medium