9/11/21

ΚαραβάΝΔ σαράι

Δηλαδή τα άλλα ΜΜΕ είναι η έδρα σου;
Ο εξυπνάκιας και ο βλάκας. Ταυτοπροσωπία.
Κυριάκο, εντάξει, καταλάβαμε, την πιάσαμε την πανδημία. Σφύρα να λήξει.

Και μέχρι να λήξει ξανά η πανδημία, να κλείσουμε αμέσως ταβέρνες, μπαρ και μουσικούς χώρους. Εδώ έχουμε 7.000 κρούσματα τη μέρα, μην έχουμε και τη νύχτα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλέπει τι γίνεται και, πολύ σωστά, δεν κάνει τίποτα, μην χειροτερέψει τα πράγματα.

Βλέπω ποδόσφαιρο για τα επεισόδια. Βλέπω τηλεόραση για τα άσχημα, απολαμβάνω τις ειδήσεις. Στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων αναπαρίσταται εδώ και χρόνια η νύχτα του Αγίου Βοθρολομαίου.

Τρίτος χρόνος πανδημίας και λέτε ότι δεν δοκιμάστηκε, δεν είναι ακόμα έτοιμο το εμβόλιο; Δηλαδή κάποτε θα είναι. Να ζούμε τότε να σας θυμόμαστε.

Τα λέω αυτά, γιατί, όπως φαίνεται, η πανδημία θα εξαντλήσει την τετραετία του Μητσοτάκη.

Κι επειδή σας ξέρω τι κουμάσια είστε, κανονίστε να φύγει η πανδημία και να μας μείνει ο Μητσοτάκης αμανάτι. Θα λέτε “Covid-19” και θα κλαίτε.

Εγώ όμως έχω ανθρωπιά μέσα μου. Έβαλα σημείωμα στο ψυγείο να θυμηθώ να ξεχάσω τι ψήφισες.

Δεν ανησυχώ για τον Κυριάκο. Θα τον έχουμε για πάντα, διότι, λέγω, φορείς, είμαστε Κυριακοθετικοί.

Κάποιοι αριστεροί θα μας κάνουν τη χάρη, αποχή από τις κάλπες, όπως τώρα συμμετέχουν στις δημοσκοπήσεις και μας ψηφίζουν.

ΗΣΥΧΙΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ / Μη ζει κανείς ή μη ναζί;

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ / Ο Κυριάκος είναι πολύ λαρτζ . Δίνει το υπουργείο Υγείας στην αντιπολίτευση με εξαίρεση τις απ' ευθείας αναθέσεις που διατηρεί το Μαξίμου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων

Η τάξη αλλάζει. Κάποτε τα νοσοκομεία έκαναν πάσα ασθενείς από το ένα στο άλλο. Μετά τα νοσοκομεία δανείζονταν γιατρούς το ένα από το άλλο. Τώρα δανείζονται και ράντζα. Αύριο θα δανείζονται φέρετρα τα γραφεία τελετών.



Φέτος ο εορτασμός του ξεσηκωμού της 17ης Νοεμβρίου θα γίνει λίγο διαφορετικά: οι αστυνομικοί μέσα στο Πολυτεχνείο, οι φοιτητές και ο υπόλοιπος λαός απ' έξω.

Το "οικογενειάρχηδες" μόνο του, αποτελεί φυλετική διάκριση. Πρέπει να βάλουμε και το θηλυκό, "οικογενειαρχίδες", κατά το ναυαρχίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: