2/11/16

Μεσανατολικό-Κυπριακό-Τηλεοπτικό

Το συρτάκι έγινε Βόρεια Κορέα
Γεννήθηκα με το Μεσανατολικό, μεγάλωσα με το Κυπριακό και παίρνω σύνταξη με το Τηλεοπτικό. Τα πρώτα δύο προβλήματα ίσως λυθούν κάποτε.

❒  Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ ίσως αναβληθούν οι προεδρικές εκλογές αν αυτή τη βδομάδα δεν βγάλει η Ελλάδα ΕΣΡ.

Έξω πάμε καλά: τόσους μήνες η Ισπανία χωρίς κυβέρνηση και μειώθηκε η ανεργία με εξωφρενική ανάπτυξη της οικονομίας. Καταλάβαμε όλοι τι θέλουν τις κυβερνήσεις οι νεοφιλελέδες. Ίσως γι' αυτό κι εμείς ασχολούμαστε αποκλειστικά με την τηλεοπτική τάξη, αλλά πού!...

❒  Εδώ και κάτι βδομάδες η Ελλάδα ασχολείται μόνο με την τηλεόραση και καθόλου με το ποδόσφαιρο. Το δεύτερο το καταλαβαίνει εύκολα ο καθένας. Δε μας κόφτει η μπάλα δε μπα να βγάλει ο βοηθός οφσάιντ τον διαιτητή. 

  • Στην Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας. 
  • Στις διαπραγματεύσεις η Θεσμόικα χτυπάει συνταξιοδοτικό-εργασιακά.
  • Η πολιορκία στο Χαλέπι εγκυμονεί άφιξη χιλιάδων προσφύγων.
  • Η δίκη της Χρυσής Αυγής φέρνει τις συμπλοκές στις δικαστικές αίθουσες.
  • Παρακρατικοί φασίστες με στρατιωτικές στολές, παρακαλώ, κάνουν κατάληψη στον Ελαιώνα για χοτ-σποτ Ελλήνων αντί για μουσουλμανικό τέμενος.
  • Ο Αρχιεπίσκοπος βρίζει σαν Κατίνα τον πολιτικά προϊστάμενό του υπουργό Παιδείας και δικαιώνει ονομαστικά Κουτσούμπα και ακροδεξιούς ρατσιστές μητροπολίτες κρούοντας κίνδυνο να χαθεί γι' άλλη μια φορά η πίστη, η γλώσσα, η εθνική μας συνείδηση και το υποβρύχιο Παπανικολής.
  • Με λίγα λόγια εδώ ο κόσμος καίγεται και η ΝΔ ρίχνει κεραυνούς ότι αν συγκροτηθεί ΕΣΡ θα καταστραφεί ο κόσμος.
Τι γίνεται όταν δεν έχουμε ΕΣΡ; Δεν πληρώνουν πρόστιμα τα κανάλια και οι ραδιοσταθμοί. Άκουσες ποτέ να κάνει κάτι άλλο;

❒  Στην Ελλάδα ΠτΔ σημαίνει Πρόεδρος τη(λεοπτική)ς Δημοκρατίας.

Πού να δεις τι θα κάνει το ΕΣΡ με πρόεδρο τέως πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Πότε; Σε 1-2 χρόνια από τη συγκρότησή του μέχρι να μάθει ο αρεοπαγίτης τα ραδιοτηλεοπτικά παλιά κόλπα.

❒  Κακό μήνυμα για την επιχειρηματικότητα. Πώς η ΝΔ, ένα κόμμα υπέρ της ελεύθερης αγοράς δε μπορεί να φτιάξει ένα μαγαζάκι, ένα δίκτυο  να πουλάει μπρελόκ;

Εμείς θα θέλαμε τέτοια τηλεοπτικά μηνύματα να περνάνε κρόουλ στα δελτία ειδήσεων των καναλιών Ελλάς-Ευρώπη-Χωρίς Αθρώποι: “Μέχρι αυτή τη στιγμή η ΝΔ κατάφερε να πουλήσει 6.987 μπρελόκ. Και συνεχίζει. Τώρα 6.993 μπρελόκ, τα 600 σε τιμή προσφοράς”.

❒  Η εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΜΜΕ μας έδειξε ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έκαναν εκλογές με δανεικά.

Τα πολιτικά χρέη της ΝΔ θα αποπληρώθηκαν κατά 80%. Το 20% είναι ένα υπόλοιπο που έμεινε επειδή ο Κούλης υποχώρησε και τελικά επιτρέπει τη συγκρότηση ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου.

❒  Τα οικονομικά χρέη της ΝΔ θ' αποπληρωθούν εν μέρει από τα χρήματα που γλυτώνουν οι καναλάρχες.

Ο Σκορδάς επιμένει: “Αφού η δημοσκόπηση μας δίνει 42% θα πάρουμε μεγαλύτερη επιδότηση κόμματο και θα ξεχρεώσουμε”.


❒  Η οικονομία μας πήρε την κατηφόρα”, είπε ο Κούλης. Νομίζαμε ότι μιλούσε για την οικονομία του κόμματός του. Αυτός όμως εννοούσε την οικονομία της χώρας μας. Εμείς οι απλοί άθρωπες όμως ζοριζόμαστε ότι με επικεφαλής αυτόν μας συμφέρει ο ανήφορος με τόσα βάρη στην πλάτη τη δικιά μας και κανενός άλλου.

Σε λίγο να δεις θα βγει και το ΕΣΡ με κόκκινα δάνεια.

❒  Για κάποιο λόγο ο Κουτσούμπας δεν βγήκε να δηλώσει ότι οι ακροδεξιές κινδυνολογικές ρήσεις του Ιερώνυμου είναι αποπροσανατολιστικές για όσα μας ετοιμάζει η καπιταλιστική Θεσμόικα; Μήπως στη συνέντευξή του στον Σκάι ο Ιερώνυμος (δι)έπλεξε το εγκώμιο του Κουτσούμπα, ανέφερε και τ' όνομά τους, επειδή είχε δηλώσει για το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι δεν καταλαβαίνει πώς ένας κομμουνιστής – ο Φίλης- θέλει να βάλει χέρι στο παγκάρι της εκκλησίας.

Ο Χριστός και ο Ιερώνυμο ήρθαν στη Γη 2.000 χρόνια πριν τον αντιρατσιστή Τζίσους λαβς μπλακ εντ γουάιτ, άι πρεφέρ Τζόνι Γουόκερ. Τι πίνουνε, ρε;

Ελληνοχριστιανικόν χυδαιώδες.

❒  Κάτι να κάνει το Ευρωπαϊκό Κενοβούλιο.

Όχι, ρε, το Left δεν έχει σχέση με λεφτά.


❒  Όπως έλεγε ο ΓΑΠ θα γίνουμε Δανεία του Νότου, ευτυχώς όχι Δανία της Μέσης Ανατολής.

Τελικά, ρε παιδιά, για να βγούμε απ' το μνημόνιο πρέπει να βάλουμε πλάτη ή κώλο;

❒  Μόνο αυτό δεν είδα σε τοίχο: "Λευτεριά στην οικονομία".

Το επισκέφθηκα και κατάλαβα ότι αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: