25/1/18

Κούλης κλείνει Σκόπια stop

Δεν επιβάλλεται που δεν επιβάλλεται τέταρτο μνημόνιο στην Ελλάδα, τι να το κάνει ο Κούλης, το ρίχνει στα Σκόπια. Δε γίνονται που δε γίνονται πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα τι να κάνει ο γενναιόδωρος Κούλης; Τις δωρίζει στην ΠΓΔΜακεδονίας. Για την αναθεώρηση του Συντάγματος ελπίζει ότι αν γίνει στα Σκόπια δεν θα γίνει στην Ελλάδα.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΝ
Οι Απόκριες ξεκινούν 4 Φεβρουαρίου με τη συγκέντρωση ακροδεξιών
και άλλων αφελών στην Αθήνα για τα Σκόπια.

Ο Κούλης οδηγεί τη ΝΔ σε παρακμιακό εκφυλισμό με ηλιθιώδη ταχύτητα.

Θα πάω στο συλλαλητήριο στην Αθήνα για τα Σκόπια και αν πετύχει θα βρω δουλειά, μετά θα πάρω και αύξηση στο μισθό μου, δεν θ' αρρωστήσω ποτέ, θα κανονιστεί το δάνειο και δε θα μου πάρουν το σπίτι, γιατί τραβάς τα μαλλιά σου, γιατρέ μου;

Με όνομα μακρύ σαν ιστορία 
Η Ελλάδα κατακτημένη από τον Φίλιππο τον δεύτερο και τους υπόλοιπους μακεδόνες μέχρι που ήρθαν οι Ρωμαίοι, άλλοι κατακτητές. Άρα, η Ελλάδα είναι μακεδονική. Μετά είναι Ρωμαϊκή, μετά Οθωμανική. Τώρα είναι γερμανική.

Τελικά η επίσημη ονομασία της ΠΓΔΜακεδονίας ήταν για όλους κάτι απλό και ανώδυνο, αλλά κόπηκε το 1992 για την ίδρυση της θανούσης πλέον Πολιτικής Άνοιξης του Σαμαρά, τώρα για το νέο ακροδεξιό κόμμα του ΦραΦρά Φρα(γκούλη)Φρά(γκου) του Μπαλτάκου του Σαμαρά.

Μαζί τα οφσόραμε”, η δικαιολογία που επικρατεί στη σύνοδο του Γκαβός.

Ο Κούλης κατηγόρησε ξανά την κυβέρνηση ότι “Κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και περισσότερους”. Γιατί άραγε αποφεύγει να πει ότι από την αρχή της κρίσης οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι; Για να μην τον πιάσει η εφορία;

ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ “ΚΕΦΑΛΑ”
Βουλευτής της ΝΔ σφυράει αμέριμνος κι ερωτά τον αρμόδιο υπουργό γιατί η κινητή τηλεφωνία είναι τόσο ακριβή στην Ελλάδα και ζητά παρέμβαση της επιτροπής ανταγωνισμού.
(Η κινητή τηλεφωνία ξεκίνησε στην Ελλάδα, ως γνωστόν, μετά τον σχηματισμό της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: