25/1/18

Σκόπια ή ποτέ

Πιάνει πουλιά στον αέρα. Διαθέτει Ράμφος φιλοσόφου
Για το Σκοπιανό ο Κούλης πιστεύει ότι μόνη λύση είναι η μη λύση. Μόνη διέξοδος το αδιέξοδο. Τι πίνει δεν πίνεται.

Δεν έχει τέλος ο αλυτρωτισμός των γειτόνων. Διεκδικούν ιερά και όσια του Έθνους μας. Αποφάσισαν ν΄ αλλάξουν τα ονόματα του αεροδρομίου και της εθνικής οδού τους. Το αεροδρόμιο θα λέγεται "Κωνσταντίνος Καραμανλής",  η εθνική οδός "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης". Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι αρχικά είχαν αποφασίσει αντίθετα, (αεροδρόμιο - Μητσοτάκης , εθνική οδός - Καραμανλής) αλλά η σκέψη εγκαταλείφθηκε για λόγους ασφαλείας .

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαφοροποιείται και τονίζει: «Είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια “Μακεδονία” και εμείς να τους λέμε “Φούφουτους”». 

Ντόρα μας”, απάντησε πολιτικά ο Κούλης, με ηγετικό τόνο, “δεν ρωτάμε αν ξέρεις τον Φούφουτο, αλλά τον Φούφωτο, τον φούτσο μου τον ξεσκούφωτο. Χα-χα-χα”.

Ο Κούλης, ο καλύτερος πελάτης της Χρυσής Αυγής, παραμένει απελπιστικά αισιόδοξος. Είναι σίγουρος ότι μετά από 10 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται το όνομά του.

Από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Μαδούρο αιφνιδιάζει και προχωρά σε πρόωρες προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα αιφνιδιάζοντας την αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: