26/1/18

Ντεμίκρασι of McEdonia

Το βασίλειο του Μ. Αλεξάνδρου λεγόταν “Δημοκρατία της Μακεδονίας”.

Η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι ακροδεξιά”, ακούμε από τον Φραφρά, (Φραγκούλη Φράγκο) ο οποίος ζητά να καταργηθούν ως ανάρμοστον οι αριστεροί βουλευταί που “...κακώς εκλέγονται σ' αυτό το υπέρτατον μέρος της Ελλάδος”.
 
Στις 4 Φεβρουαρίου μεγάλο (α)συλλαλητήριο στα Τρίκαλα για ν' αλλάξουν όνομα τα Τρίκαλα Κορινθίας, σε Τρίλαλα. 

Καλά νέα από τις διαπραγματεύσεις που κάνει ο Κούλης. Το όνομα ψήνεται. Από το ελληνικό “Μακεδονία” περάσαμε στο σερβοκροάτικο “Μακεδονίτσα”, που με το χρόνο θα γίνει “Νίτσα”.

Ο Κούλης χειρίζεται πολύ καλά το Σκοπιανό. Δεν κατάλαβε κανείς τη θέση του, άρα και τις προθέσεις του, άρα τους μπέρδεψε και χάνουν το παιχνίδι. 

Αν ο Κούλης είχε στην πραγματικότητα την αποστολή να διεξαγάγει τις διαπραγματεύσεις για το όνομα της ΠΓΔΜακεδονίας σίγουρα θα είχαν αλλάξει όνομα και τα Κάτω Πετράλωνα.

Δεν δέχομαι το όνομα Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, παρά μόνο σαν γεωγραφικό ή  χρονικό προσδιορισμό, πχ, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή πέρασε κάτω από Μαξίμου ο Κούλης Μητσοτάκης.

Η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι ακροδεξιά. Ο Κούλης το παίζει εθνικιστής (και) στο “Σκοπιανό” για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, μόνο που τις ψήφους τις κονομάνε οι χρυσαβγάδες

Το Γκουλη το λίγο τον λιγώνει, το πολύ τον πολώνει.

Πρόωρες εκλογές στην ακατονόμαστη Πρώην Γεωγραφική Δημοκρατία Μακεδονίας ζήτησε ο εστεμμένος πρόεδρος της ΝΔ Κούλης ο Α'-Β' (Πρώτος Κούλης - Δεύτερος Μητσοτάκης)

Το ακατόνομα, πύραυλος, είναι ενέργεια και διαδίδεται με την ταχύτητα του φωτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: