24/1/18

Αιμακεδονία

Η “Μακεδονία” παίρνει κεφάλια με λόξα φάλαγξ
Κάποιοι θέλουνε να λέγονται “Μακεδόνες”. Μαγκιά μας. Δεν ξέρω πόσο περήφανοι αισθάνονται οι πατριδοφάγοι που θέλουν να τους αποκαλούν “Πόντιους”.

Πόσο χέστης είναι κάποιος που φοβάται ότι θα του πάρουν τη Μακεδονία τα Σκόπια;

Ο Φραφράς, Φραγκούλης Δίφραγκος σε νέο διάγγελμά του απείλησε την ΠΓΔΜακεδονίας ότι αν κάνει συλλαλητήριο του στυλ “Ματζεντόνια ιζ ματσεντόνιαν” θα στείλει τα ΜΑΤ.

Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις (Φραγκούλη) Φράγκο.

Η Ντόρα ομολογούσε κάποτε τη θέση της κυβέρνησης του Κωστάκη Καραμανλή ότι συμφωνούν με όνομα "Μακεδονία" συνοδεία γεωγραφικού ή χρονικού προσδιορισμού.



Πράγματι, ο Κούλης έχει δίκιο, δεν είμαστε σε συγκυρία να πάρει θέση για το "Σκοπιανό". Προτιμά να πάρει δρόμο. Αυτό ενώνει τους Έλληνες.

Τρέλαααααααααααχ
Κοντά στον Κούλη για τη Μακεδονία και ο Λαφαζάνης. Τι ρόλο παίζουν; Ή παίζουν ρολό χαρτί τουαλέτας; Όπου να 'ναι ο Λαφαζάνης θα δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει πλειστηριασμό για τ' όνομα της ΠΓΔΜακεδονίας. 

Ίσως βόλευε το σερβοκροάτικο: “Μακεδονίτσα”.
  • Η Μακεδονία ήταν μακεδονική. 
  • Μετά η Μακεδονία ήταν γιουγκοσλαβική. 
  • Εξακολουθεί να είναι και βουλγαρική και ελληνική. 
  • Είναι και πρώην γιουγκοσλαβική. 
  • Εδώ και 25 χρόνια η “Μακεδονία” είναι πρόβλημα, όμως... 
  • ..η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι όνομα. 
  • Μακεδονία και ξερός

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
Η Ελλάδα είναι μακεδονική, όπως και η Βουλγαρία, ολίγη Ρουμανία, η Τουρκία, η Συρία, ο Λίβανος, η Κύπρος, το Ισραήλ, η Παλαιστίνη, η Ιορδανία, η Αίγυπτος, ολίγον Σουδάν, ολίγη Αιθιοπία, το Ιράκ, το Ιράν, το Αφγανιστάν και ολίγες των Ινδιών. Μακεδονόλα.

Για άκουσε τα νέα του Αλεξάνδρου.
Ο Κούλης διαφωνεί σφόδρα για την ονομασία της ΠΓΔΜακεδονίας με την αδελφή του, με τον πατέρα του και με τον εαυτό του. Με όλους τους άλλους διαφωνεί στη φόδρα.

Μεγάλη μάχη μεταξύ πατέρα και γιου Μητσοτάκη στις σκοτεινές, αλλά και κωμικές σελίδες της ελληνικής ιστορίας για το ποιος είναι χειρότερος. 

Ο πατήρ Μητσοτάκης το 1992 τελικά αρνήθηκε το όνομα “Νοβαματσεντόνια” για την ΠΓΔΜακεδονία πιστεύοντας ότι έτσι θα εμποδίσει την ενίσχυση του Σαμαρά που είχε φύγει από τη ΝΔ. Τι κατάφερε; Να κάνει τον Σαμαρά φίρμα, αρχηγό κόμματος που μπήκε στη Βουλή δυο φορές, την πρώτη μάλιστα του έριξε την κυβέρνηση. 

Ο γιος Μητσοτάκης συμμάχησε με τον Σαμαρά για να γίνει αρχηγός της ΝΔ, έτσι αναγκάστηκε να κάνει αντιπρόεδρο τον Γεωργιάδη ο οποίος καθορίζει μια ακροδεξιά εικόνα της ΝΔ με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις καρικατούρας ηγέτη. Ο γιος Μητσοτάκης όμως δεν το θεώρησε αυτό αρκετό και συνέχισε δεχόμενος τις ακροδεξιές κορώνες και των  ακόλουθων του Μπαλτάκου και του Μιχαλολιάκου. Πιστεύει ότι έτσι θα πάρει πίσω ψήφους από τη Χρυσή Αυγή και τι κατάφερε; Να δικαιώνει τους χρυσαβγάδες, αλλά και να είναι έτοιμο άλλο ένα ακροδεξιό κόμμα που θα του κόψει κι άλλες ψήφους από τη ΝΔ.

Αυτά λοιπόν τα νέα του Αλεξάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: