2/7/12

Α-ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ-ΣΟΚ στη ΧΛΙ(Ν)ΔΑ

2α Ιουλίου καλό μήνα και για σήμερα, αφού ακόμα δεν τελείωσε ο μισθός που πήραμε προχθές με το αυξημένο ΦΠΑχ στην αγορά. Διάγουμε Δευτέρα ημέρα της εβδομάδος κατά τας παλαιάς γραφάς, ημέρα πρώτων αδειών διακοπών την Ελλάδα, άδειων διακοπών, πηγαίνουμε στα χωριά για να θερίσουμε σιτάρι αν είχαμε σπείρει. Ξεκίνησαν τα μπάνια του ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ.


184η ημέρα του έτους, 181 κι απόψε μείνανε για το 2013, ήδη περάσαμε το πρώτο μισό του έτους και δεν πάθαμε ακόμα τίποτα.

Υπ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Στον εισαγγελέα οδηγείται ανταποδοτικό τέλος για παράβαση καθοικιντος. Παραβίασε το καθοίκι και πάτησε στα σκατά.

Συνελήφθη χθες, στις 23% το βράδυ, ένας συντελεστής που μόλις είχε αρπάξει 10 εκατομμύρια φόρους. Ρεπορτάζ:

«Δεν είναι κλοπιμαία, κύριε πρόεδρα, είναι η αύξηση του ΦΠΑ. Τόσα μπόρεσα να μαζέψω γιατί οι συναλλαγές στην αγορά δε γίνονται πια με λεφτά αλλά εις είδος».

Συνελήφθη ο ΦΠΑς να τραγουδά κομμάτι απαγορευμένο γι’ αυτόν και τις τιμές ειδών πρώτης ανάγκης: «Λίγο ακόμα να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα (τρις)». Δεν ασχολούνται τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών με τη φορολόγηση γιατί η εφορία είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και του Συντάγματος γωνία.

ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Άγγλοι, Γάλλοι Παπα-Γάλλοι, πλούσιοι φτωχοί και άλλοι, σηκωθείτε τώρα από τις ντιβανοκασέλες, τους καναπέδες και τα ανάκλιντρα που κωλοκάτσατε εδώ και καιρό, βγείτε από τα σπίτια τα γραφεία, βγείτε από τα ρούχα σας και τα’ αυτοκίνητά σας και διασκεδάστε. Κάνει τ’ ασφαλιστικά ταμεία ν’ ανησυχούν.

Δε θα πάρεις σύνταξη ποτέ-Αλβανέ-Αλβανέ. Αμ’ πώς!... Ο Αλβανός, τουλάχιστον, θα πάρει μια σύνταξη στην πατρίδα του, όσο κι αν του κόψαμε ένσημα.

Ερώτημα του κώλου: Τα ένσημα που κλέβαμε από τον Αλβανό της γειτονιάς μας, πού τα βάλαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: