15/10/23

Αθήνα Ντόρα Ψηλά

Ο Ντορογιός Μπακογιάννης δεν ανησυχεί. Έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική κομμουνιστοσύνη.

Από Δευτέρας βομβαρδίζεται ξανά η Πανεπιστημίου και τα πεζοδρόμιά της. Οι οδηγοί και πεζοί που κάνουν το λάθος να περνάνε από κει αντιστέκονται: “Γαμώ τη Ντόρα και το Γκουτσούμπα σου μέσα, καλόπαιδο”.

Αν δεν επανεκλεγεί το παιδί της ιεράς οικογενείας στον δήμο Αθηναίων θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΚΚΕ.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στο δεύτερο γύρο ήταν δύο συνδυασμοί άλλου κόμματος. Ψήφισα τον έναν και βγήκε ο άλλος. Τώρα πάλι τα ίδια, εγώ όμως ψήφισα τον άλλο και φοβάμαι θα βγει ο παράλλος. Δεν παίζονται και στο στοίχημα και δεν ξέρω για τι θα αγωνιώ. Να ψηφίσεις έναν από τους δύο και να βγει ο τρία δε γίνεται. Αυτά όμως θα πάρεις όποιος και να βγει, εκτός κι αν δε βγει μακρύ χέρι του Μητσοτάκη, που δεν αφήνει ούτε τον Γεωργιάδη να πάρει απ’ ευθείας μίζα που δεν θα περάσει πρώτα από Μαξίμου. Απ’ ευθείας αναθέσεις, αλλά όχι απ’ ευθείας μίζες. Ίσως κάναμε τον πιο σημαντικό πολιτικά δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών. Οι λευκαποχήδες μετά τον πρώτο παράγγειλαν τρίτο γύρο στη χασαποταβέρνα.

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ / Κεντρικό μαγκαζίνο Κυριακής 15ης Οκτωβρίου, ώρα 2:18 μμ βγαίνουν δύο ρεπόρτερ και λένε αυτολεξεί τι δήλωσαν οι υποψήφιοι στους οποίους αναφέρονται, ενώ αμέσως μετά ακούμε την ηχογραφημένη δήλωση από τον ίδιο τον υποψήφιο. Δεν καταλαβαίνω. Αφού την έχεις τη δήλωση, γιατί βάζεις τον ρεπόρτερ, όχι να προετοιμάσει, αλλά να την “προδώσει” προκαταβολικά; Κατά τα άλλα “...ο χρόνος είναι αμείλικτος και τέτοιες πίπες”. Και η υπομονή των ακροατών είναι αμείλικτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου