10/10/23

ΑυτοδιοποΜπέος τράγος

Ποια είναι αυτή η εισαγγελέω του Άρειου Πάγ(κου); Σε ποια γκαρσόνια παράγγειλε δίωξη; Από πού θα με διώξουνε; Μπέο-Μπέο-Μπέο, έτσι εγώ τα λέω. Ονόματα θέλω. Είπε για το Βόλο; / της έκοψα το δόλο. Πώς τα λέω ο πούστης!... Χειροκροτήστε, ρε ζώα μη σας πλακώσω στις μπούφλες.

Τίποτα δεν θα του κάνουνε του Μπέου, οι ντενεκέδες πετρελαίου. Αυτός την εισαγγελία Βόλου τη γ@μεί και τη δέρνει πατόκορφα τη μπουτ@να. Σιγά μη μπάει με τσι πούστηδοι.

Ο Νετανιάχου κόβει ρεύμα νερό και τροφή στη λωρίδα της Γάζας. Αν τους ρίξει κι έναν κατακλυσμό του Νώε θα τους κάνει Βόλο. Ο Μπέος δεν πήρε θέση γιατί ο πόλεμος στην Παλαιστίνη δεν είναι ακόμα στο στοίχημα.

Έχουμε μία ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάφλεξη στην Παλαιστίνη, όπου το κόμμα κρατάει ίσες αποστάσεις για τη βία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είπαν κάποιοι ότι η ανακοίνωση ήταν ατυχής, αν και αυτά δεν είναι θέμα τύχης, δεν γίνεται κλήρωση τι θα πει ένα κόμμα. Ας μάθουμε πρώτα ποιος ο εγκέφαλος της δήλωσης και από κει θα βγουν και θα μάθουμε πολλά.

Κατάλαβες τι έγινε με τις γεροντοκόρες; Δεν τους άρεσε για υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο πανάθας Παππάς που ξέρει να σημειώνει πόντους στο καλάθι και βάλανε το “δικό μας παιδί”, μην πάει χαμένος ο λούζερ που κατάφερε κι έχασε από έναν παντελώς άγνωστο Δούκα και ποιανού; Του ΠΑΣΟΚ, που στην Αττική ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης Σγουρός κατέφθασε στο τέρμα (του) τέταρτος και καταϊδρωμένος. Για να πετύχεις τέτοια ήττα πρέπει να βάλεις μέσον. Ο Παππάς θα έδινε ενδιαφέρον στο ματς, θα μάζευε κόσμο που τώρα δεν ψήφισε και θα χτύπαγε και δεύτερο γύρο, αλλά το μυαλό τους και μια ...κάλπηκη λίρα. Τώρα για δεύτερο χέρι φούμο υποστηρίζουν (κι εγώ μαζί) τον Δούκα που ήδη έχει χάσει, αφού το ΚΚΕ δεν αφήνει τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν κατά συνείδηση, τους στέλνει σπίτια τους ή στο λευκό, οπότε το σημαδιακό 41% του γιου της Ντόρας έγινε ήδη πενηνταβάλε. Μην τυχόν κι εμφανιστεί διεθνώς η πρωτεύουσά μας μη δεξιοκρατούμενη και ξεφτιλιστούμε, σύντροφε Κουτσούμπα.

Αν κάποιος δεν έχει λάμψη και δεν “πουλάει” μην τον βάζεις υποψήφιο, ξεφτιλίζεις. Μπορεί να μιλάει σωστά, αλλά δεν φτάνει ο λόγος του κάτω, δεν κάνει γκελ, είναι σαν να μιλάει σε κωφούς. Αξιοποίησέ τον σε άλλη θέση, δε χάθηκε ο κόσμος.
 

R-ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Ρουκέτες στην Παλαιστίνη; Έβηξε ο Μπάιντεν; Έχει δυσκοιλιότητα ο Πούτιν; Ακριβαίνει η βενζίνη και το πετρέλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου