29/9/23

Σαν χθες στόρι

Η ζωή σου θα γίνει ξανά γοητευτική ασπρόμαυρη
Επιτέλους γυρνούν τα χρόνια τα παλιά τα ευτυχισμένα, τα μεταπολεμικά, τότε που για ν' ακούσεις τον Ζαμπέτα ή τον Τσιτσάνη, τον Χιώτη, μάζευες λεφτά να πας το Σάββατο σινεμά, να δεις και πώς είναι η ταβέρνα.

Ποιος σας είπε ότι καταργούνται οι υπερωρίες; Το αντίθετο συμβαίνει. Οι υπερωρίες γίνονται υποχρεωτικές. Δουλεύεις 12ωρο χωρίς πληρωμή υπερωρίας. Και για να μη βαριέσαι το αφεντικό σου, έχεις πια δύο αφεντικά στην ίδια δουλειά. Οκτώ ώρες δουλεύεις στον έναν και τέσσερις στον άλλο, στην ίδια δουλειά. Το 8ωρο δεν καταργείται, γίνεται 12ωρο. Οι εργαζόμενοι παίρνουν αύξηση 20% στο πενθήμερο κι έχουν πια εξαήμερο.

Επιτέλους απαλλαχτήκαμε από το βάσανο “Πώς θα μεγαλώσω τα δύο παιδιά μου;” Τώρα μπορείτε να κάνετε 6-8 παιδιά να τα έχετε να δουλεύουν. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα ταΐζουν και θα ντύνουν με αποφόρια τα μικρότερα και όλα μαζί θα συντηρούν τους γονείς που προσφέρουν στο έθνος, χαρίζοντας στην κοινωνία δουλάκια. Όχι εισαγόμενοι μετανάστες. Ο επιμένων ΈλληΝικά.

ΛΑΣΠΟΔΡΟΜΙΕΣ / Από το υπουργείο Κλι(σ)ματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απαγορεύεται το τραγούδι “Πάμε μια βόλτα στη Βουλιαγμένη”.

Το ελαιόλαδο για πολλούς λόγους θα πωλείται και στα φαρμακεία. Η βενζίνη σε μπουκάλια 1.5 λίτρου στα σούπερ-μάρκετ.

Η επαρχία μας αναβαθμίζεται. Τέρμα οι αγρότες. Στις ταμπέλες που φύτρωσαν παντού βλέπουμε πολλά λεφτά, εκατομμύρια για έργα. Μόνο στις ταμπέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου