28/9/23

Η επόμενη κακοκαιρία θα λέγεται απλά 112

Ο Ελίας δηλώνει ότι δεν φταίει για τις καταστροφές. “Παρέλαβα βρεγμένη γη”, είπε πετώντας ένα καρφί κατά του Ντάνιελ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι παρέλαβε καμένη γη.

Η μετεωρολόγοι δηλώνουν στη διεθνή κοινότητα τα ονόματα κάθε φαινομένου με το λατινικό, αγγλικό, ισπανικό τύπο. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα ελληνικά ονόματα, αλλά αυτό θα τους κάνει πολύ λαϊκούς, δεν είναι για μας, αυτά είναι για τον λαουτζίκο. (Το “τζ” με την αριστοκρατική προφορά της Ντόρας, “tz”)

Οι Σπαρτιάτες απαιτούν η επόμενη κακοκαιρία να λέγεται “Αρχίδαμος”.

Αυτό θα πει παροχή. Ένα 112 για κάθε οικογένεια.

Προσοχή, κυκλοφορεί στις γειτονιές ανεξέλεγκτο 112.

Έρχεται βροχή και το 112 μας λέει να μην μετακινούμαστε. Αν μετακινηθούμε στη βροχή θα φταίμε εμείς για την πλημμύρα.

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ / 27/9 από το δελτίο ειδήσεων των 4 μμ μάθαμε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει άλωση του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο μέχρι σήμερα αντιστεκόταν σθεναρά στην προπαγανδιστική ενημέρωση των συστημικών καναλιών. Ξ άλωση έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ βιαστικά για να προλάβει να πει ότι κάτι έκανε ο Νίκος Παππάς, τον δεύτερο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών, από το ΕΣΡ, αφού ο πρώτος που έγινε από το αρμόδιο υπουργείο ακυρώθηκε. Μη λέμε εμείς τα ίδια, μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν έχετε μνήμη. Αν πιστεύετε ότι το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο έκανε μέχρι σήμερα καλά τη δουλειά του, τότε να το ψάξετε με γιατρούς.

Η φτώχεια ενέργειας είναι συγκλονιστική στην ελληνική κοινωνία. Η μόνη που ομολόγησε ότι δεν έχει ενέργεια είναι η Αχτσιόγλου. Όλοι οι άλλοι δηλώνουν αισιόδοξοι γεμάτοι δύναμη να παλέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου