21/11/22

Σ' αγαπάω, μ' ακούς;

Ένας υπουργός μαθαίνει ότι παρακολουθείται το κινητό τηλέφωνό του, αλλά και της συζύγου του. Τι να κάνει; Να πάει στον εισαγγελέα να του πει να τα βάλει με τον πρωθυπουργό που και όταν δεν θα είναι ούτε βουλευτής θα μπορεί να του κάνει κακό και να τον στείλει εισαγγελέα Ορεστιάδας; Να βγει και να πει ότι δεν ξέρει ποιος τον παρακολουθεί; Θα πείσει όλους ότι είναι βλάκας; Να παραιτηθεί και να καταγγείλει τον πρωθυπουργό του; Ποιος ξέρει τι έχει ηχογραφήσει, άσε. Το μόνο που του μένει είναι να κοιτάξει με σθένος το κινητό του στα μάτια και του πει: “Σ' αγαπάω μ' ακούς;” Ξέρει αυτό.

Όλα τα πολιτικά τραγούδια είναι επίκαιρα. Κυριάκο, σ' αγαπάω, μ' ακούς;

Εγώ καλά σου τα 'λεγα ότι παρακολουθούνται τα κινητά. Μάρτυς μου η ΕΥΠ.

Κυρ Μητσοτάκης, πανταχού απών και τα πάντα χρωστών.

Ο Σέξπιρ αλλάζει τίτλο θεατρικού έργου του: “Ο Βασιλιάς Κυρ”.

-Παιδεραστία.
-Πάνω σου ο παπάς.

Η πρώτη καταγγελία που ξέρουμε για την Κιβωτό του Κόσμου ήταν για καιρό συρταρωμένη. Βγήκε τυχαία τώρα που οργιάζει το έγκλημα των υποκλοπών. Άρα το “τίποτα δε γίνεται”, είναι μισή αλήθεια. Βγαίνοντας στη φόρα κάτι κακό για την κυβέρνηση σημαίνει ότι θα αποκαλυφθεί κάτι άλλο για να καλυφθεί το πρώτο.

Όποιος θέλει αντικαθιστά το κράτος στην πρόνοια, φτιάχνει μια δομή κονομάει, γαμάει και βγάζει τα σαδιστικά του απωθημένα. Αυτός είναι ο ιδιωτικός τομέας (και) στην πρόνοια. Και δεν πρόκειται για μη κυβερνητικές οργανώσεις, είναι κυβερνητική επιλογή.

Ό,τι βασανιστήριο έκαναν οι ψυχανώμαλοι της Κιβωτού του Κόσμου τα καλύπτει η κοσμοθεωρία του Χριστιανισμού. Ευτυχώς για μας, δυστυχώς γι' αυτούς, μας έμαθαν πολλά θρησκευτικά, όσα κι αν έκρυβαν. Πολλοί για να σώσουν την ψυχή τους “έπρεπε” να ζήσουν ή, καλύτερα, να επιβιώσουν πάνω σε στύλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: