22/11/22

Δώσαμε, σώσαμε

Αν κατάλαβα καλά, δώσαμε 60 δισ. για να σώσουμε τέσσερις τράπεζες με ανακεφαλαιοποiηση, ώστε να μπορούν να μας πάρουν τα σπίτια.

Η ΝΔ χρωστάει σε τράπεζες πάνω από 400 εκατομμύρια. Προτείνω να παρακρατούνται οι βουλευτικές αποζημιώσεις των βουλευτών της ή να μπουν σε πλειστηριασμό όλα τα ακίνητα του ιδιοκτήτη της. Αν βρείτε άλλο τρόπο αποπληρωμής να τον καταθέσετε στην τράπεζα και τον εισαγγελέα.

Τον Κυρ Μητσοτάκη σε δέκα χρόνια ποιος θα τον θυμάται; Μόνο όσοι έκλεισαν τα μαγαζιά τους,  έχασαν τα σπίτια,τις δουλειές τους, τον ύπνο, την ησυχία και κάποια κιλά.

Δώσαμε 7 εκατομμύρια για ένα κατασκοπευτικό πρόγραμμα και μετά στεγάσαμε τη Μοσάντ σε δεύτερα γραφεία της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή στελεχωμένα με αξιωματούχους της μυστικής υπηρεσίας μας και της Αστυνομίας. Σε αντάλλαγμα οι κατάσκοποι του Ισραήλ έκαναν κάποιες χάρες στον πρωθυπουργό μας.

Ισραηλινοί πράκτορες παρακολουθούν πρώην πρωθυπουργό και υπουργούς της ΝΔ του Μητσοτάκη κατ' εντολήν του, συγγενείς και πολιτικούς του αντιπάλους; Καλά το πάει, δεν ξέρει πού

Δεν υπάρχουν σχόλια: