24/11/22

Το κουβαδάκι του νοικοκυριού

Όλα τα άσχημα στην Ελλάδα είναι κορυφές του παγόβουνων. Πότε θα φτάσουμε στους πρόποδες;

Σε όχι τόσο θερμή επικοινωνιακή εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ ο Κυρ Μητσοτάκης Χατζηαβάτης πρωθυπουργός διέταξε τους αντιφρονούντες που αμφισβητούν το καλάθι του νοικοκυριού να πάρουν το κουβαδάκι τους και να πάνε να παίξουν σε άλλη παραλία, αλλού. Συμφωνούμε. Πάρτε το κουβαδάκι σας και πηγαίνετε να τους θάψετε στην άμμο αλλού. Εμείς παίζουμε με το καλαθάκι μας, που όσο μικραίνει, τόσο δε γεμίζει.

Μετά την αποκάλυψη της, γνωστής σε όλους, κατάστασης στην Κιβωτό του Κόσμου τους, τα παιδιά δεν θέλουν να μένουν σε ιδρύματα, δεν ξέρουμε αν αποτελεί εξαίρεση η παρακολουθούμενη από Ισραηλινούς πράκτορες και Μητσοτάκη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Η απανθρωπιά σου είναι θέλημα θεού, γιατί εσύ δεν ήσουν άνθρωπος, γιατί εσύ ήσουν φιλάνθρωπος.

Από τη χώρα μας πέρασαν ξένοι πράκτορες που παρακολουθούσαν συμπολίτες μας για χάρη του νυν πρωθυπουργού μας. Έχουμε εθνική άμυνα χωνί.

Όλοι όσοι παρακολουθούνται από την ΕΥΠ είναι χιλιάδες εθνικά ύποπτοι. Δηλαδή παίζουμε συνεχή εθνική επίθεση με ξαφνικές άμυνες κι εφαρμόζουμε το σύνθημα γκολ αυτοί, σέντρα εμείς.

Συμφωνούμε ασυστόλως με τον Κωστάκη Καραμανλή, γιατί δεν υπάρχει χειρότερη ξεφτίλα να διαπιστώσεις ότι το μόνο που κατάφερες στη ζωή σου είναι να σε παρακολουθεί μια οργάνωση επιπέδου ΕΥΠ, που είναι μπλεγμένη και σε γκομενοδουλειές. Αυτόν τον παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες, όπως είπε ευθαρσώς. Βέβαια, αν εννοεί τη CIA πέφτει λίγο έξω, γιατί στις ΗΠΑ αυτή η τρομερή για μας υπηρεσία πολιτικό ανέκδοτο που δεν χρειάζεται τέλος για να γελάσουν οι ακροατές. (Ποίησις)

Ο Πέτσας μιλώντας σε αυτοδιοικητικούς “άρχοντες” έπαθε Κένεντι και τους είπε να μην κοιτούν τι κάνει η κυβέρνηση γι' αυτούς, αλλά τι κάνουν αυτοί για την κυβέρνηση. Δηλαδή βγαίνεις δήμαρχος, περιφερειάρχης ή σύμβουλος για να εξυπηρετήσεις το κόμμα.

Η διπλωματία μας είναι στις δόξες της. Κατάφερε να γίνει διαδήλωση στη Λιβύη εναντίον της Ελλάδας που δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση της χώρας αυτής.

Ζούμε στιγμές κατάρριψης παγκόσμιων ρεκόρ. Έχουμε έναν κυβερνητικό εκπρόσωπο που κάνει περισσότερες διαψεύσεις από τις πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Μας πρήξανε με τη Μπλακ Φράϊντεϊ. Πόσες μέρες διαρκεί; Δεν είναι Μεγάλη Παρασκευή, είναι τιτανοτεράστια. Εγώ σαν μια μόνο μέρα την ακούω αλλιώς: μέσα στη γενική αφραγκία οι εκπτώσεις θα είναι μόνο μια μέρα μια Μεγάλη Μαύρη Παρασκευή; Στο τέλος δε θα κάνουμε ταμείο, θα κάνουμε Επιτάφιο.

Για την ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς τι κάνει ο Μητσοτάκης; Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο και κάποια πολύ παλικάρια αριστερά κουβάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: