20/5/21

Έφυγε μ' ελικόπτερο από Τήνο. Πρόβα

Ακόμα δεν έφυγε κανένας βουλευτής του Βελόπουλου για ΝΔ. Υπομονή.

Το λέγαμε από 26/4/17: «Η πιο σπουδαία υπόσχεση του Κούλη είναι πως όταν βγει πρωθυπουργός θα απελευθερώσει το επάγγελμα του καναλάρχη, δηλαδή θα καταργήσει τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών και θα λειτουργούν όλα χωρίς άδειες. Θα επιστρέψει και τα χρήματα που θα έχουν καταβάλει οι αδειούχοι.» 

Καλά το πήγε, κονόμησε ψήφους από αυτό, γιατί άλλο δε νοιάζει τον φτωχό βιοπαλαιστή παρά να μην πληρώνουν οι καναλάρχες.

Ο Κυριάκος θυμίζει ότι υπάρχει Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο που επιβάλλει πρόστιμα σε όσους προβάλλουν την αντιπολίτευση. 

Θυμίζουμε τη μεγάλη εθνική προσφορά της Digea των καναλαρχών, του Σαμαρά και του Καψή. Άφησε το μεγαλύτερο μέρος της Θράκης χωρίς πρόσβαση σ' ελληνικά κανάλια. 

Ο Μητσοτάκης, πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και της ΕΥΠ, θέτει υπό την εποπτεία του και την Ιερά σύνοδο και τα ανώτατα δικαστήρια. Κυβερνητικό σχήμα λόγου.

Τα ποινικά δικαστήρια δεν χρειάζονται. Οι φυλακές πέρασαν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, οπότε  συλλαμβάνουμε κάποιον για κάτι, κοιτάμε τους νόμους, του επιβάλλουμε τη μέγιστη τιμή και τον χώνουμε μέσα. Απλό.

Οι συνεδριάσεις της Βουλής δεν χρειάζονται. Στις ολομέλειες απλώς θα περνάνε τα νομοσχέδια με την πλειοψηφία που διαθέτει η ΝΔ. Οι ερωτήσεις επερωτήσεις θα γίνονται με επιστολές. 

Κούλης πρότεινε Σύμφωνα με πληροφορίες Νέος όρος «Δεξιόθεν έσχες». Σημαίνει, πού τη βρήκες αυτή τη Δεξιά; 

Με Κούλη πρωθυπουργό βλέπουμε Κουλήκια που σέρνονται στη λάσπη, Κουλημένοι με τη μπάλα και στα σχολεία τρομοκρατεί το Κούλητ, η πατρίδα κάνει κηδεία με ξένα Κούληβα.  Είναι κι εκείνη η Κουληκαντέρα η Φώφη, τακούνια που την κούναγε

Θυμίζω ο Χρυσοχοΐδης είναι τέως ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χώρισε και δεν το ᾿ριξε στο φαΐ, ούτε στο ποτό, αλλά σύρθηκε ξανά στην πολιτική.

ΜΜΕσαίωνας. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ με αναγραμματισμό αποκαλύπτει ΜΜΕ ρεπορτάζ: ΜΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: