26/4/17

ΝουΔού / σημαίνει / Ελλάδα Κουλημένη

Όχι στο συμβιβασμό Τσίπρα. Όχι απομείωση του χρέους, αλλά αφομοίωση. Να μάθουμε να ζούμε μαζί του.

Ο Κούλης δεν θέλει απλή αναλογική, θέλει ισχυρές κυβερνήσεις, όπως αυτές που δε μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και υπέγραφαν ό,τι τους έδιναν και δέσμευαν και τις επόμενες.

Πράγματι η απλή αναλογική είναι όργανο των εχθρών της Ελλάδος. Το ίδιο και ο συνδικαλισμός και η δημοκρατία. Εχθρός της Ελλάδος είναι και η δημόσια υγεία, παιδεία, ασφάλιση, τα τρία κακά της μοίρας μας. 

Οι μόνοι που νοιάζονται για την πατρίδα είναι οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, που δεν θυσιάζουν τα κέρδη τους γα χάρη των επαίσχυντων χρεών τους που ξεφτιλίζουν την εικόνα της χώρας μας στο εσωτερικό.

Η πατρίς τιμάται με πλούσιες καταθέσεις στο εξωτερικό, για να βλέπουν οι ζουλιάρηδες οι βάρβαροι, που όταν αυτοί κατέβαιναν από τα δέντρα κι έκοβαν κέρματα, εμείς κόβαμε κίνηση στις Παρθένες Νήσους κάτω από φοίνικες. 

Το ΔΝΤ ζητούσε στην αρχή των διαπραγματεύσεων 42 φορές περισσότερα μέτρα, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Χατζηνικολάου-λάου, αλλά δεν το είχε πει στον Κούλη να μην εκτίθεται ο άνθρωπος ζητώντας άμεση συμφωνία σε όλα κι άλλα τόσα του ΑδΌνειδος.

Κούλης: “Εγώ θα κάνω σκληρές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, αμέσως αφού υπογράψω ό,τι μου δώσουνε”.

Ο Κούλης υπόσχεται στο λαό ότι θα χαρίσει τα δάνεια του Ψυχάρη. Ε, τότε να τον ψηφίσουμε.

Ο Κούλης υπόσχεται ότι ακόμα κι αν ως πρωθυπουργός απειληθεί με Grexit δεν θα φτιάξει εναλλακτικό σχέδιο γι' αυτό το ενδεχόμενο, γιατί το θεωρεί γρουσουζιά.

Η πιο σπουδαία υπόσχεση του Κούλη είναι πως όταν βγει πρωθυπουργός θα απελευθερώσει το επάγγελμα του καναλάρχη, δηλαδή θα καταργήσει τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών και θα λειτουργούν όλα χωρίς άδειες. Θα επιστρέψει και τα χρήματα που θα έχουν καταβάλει οι αδειούχοι.

Καλά το πάει, θα κονομήσει ψήφους από αυτό, γιατί άλλο δε νοιάζει τον φτωχό βιοπαλαιστή παρά να μην πληρώνουν οι καναλάρχες.

Ο Κούλης υπόσχεται ότι μόλις αναλάβει την εξουσία θ' αλλάξει γνώμη και θα δεχτεί να υπάρχει Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, που θα επιβάλλει πρόστιμα σε όσους προβάλλουν την αντιπολίτευση στη δική του κυβέρνηση.

Και τώρα το πιο ξεκαρδιστικό αστείο που θα πει ο Κούλης: “Ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για να πάει δωρεάν στην Κίνα και να πάρει από κει ποδήλατο”. Μη γελάτε, ρε μαλάκες, έχει κι άλλο: “Ο Τσίπρας απουσιάζει γιατί έρχεται από την Κίνα με ποδήλατο”. Χα-χα-χα-χ-α, πώς τα λέει ο πού!... Έχει κι άλλο; Ναι! "Ο Τσίπρας δε θα φύγει νύχτα με ελικόπτερο, αλλά με κινέζικο ποδήλατο”. Χα-χα-χα-χα-χα ...πνίγηκα... α, στο καλό, γελάσαμε και σήμερα. Κικιλιαστήκαμε.

Η σοφή Ευρωπαϊκή Ένωση είπε ότι η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα για τους πρόσφυγες. Μάλλον για κανέναν άλλο.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η τύχη της ΝΔ είναι πια στα χέρια του Θεού.
Από κακή άμυνα αποκλείστηκε από την Ευρώπη στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Παραίτηση του υφυπουργού άμυνας ζητά ο Κικίλιας.


Μεγάλη εθνική προσφορά της Digea του Σαμαρά και του Καψή. Άφησε το μεγαλύτερο μέρος της Θράκης χωρίς πρόσβαση σ' ελληνικά κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: