29/5/21

Ανοσία προ των πυλών

Βλέπεις παραπάνω κιλά στην Παπαρίζου; Το λιγότερο που χρειάζεσαι είναι Μόνικα. (Πριονοκορδέλα - φαλτσέτα)

Ανοσία προ των πυλών. Να δούμε πώς, χωρίς πανδημία, πώς θα τους ξαφρίζουμε τους φτωχούς.

Μία σοφή γιατρός που βγαίνει στον Τύπο εκ μέρους της αρμόδιας επιτροπής προειδοποιεί γυναίκες κάτω των 40 να αποφεύγουν τα εμβόλια της Άστρα Ζένεκα και της Τζόνσον & Τζόνσον για να μην πάθουν θρόμβωση και να προτιμήσουν τα εμβόλια σύγρονης τεχνολογίας mRNA, χωρίς ιό, της Φάιζερ και Μοντέρνα. Έχουμε επιτροπή που λέει τι θα κάνουμε όταν το θυμάται. Οι γυναίκες κάτω των 40 που έκαναν Άστρα Ζένεκα και Τζόνσον & Τζόνσον καλά να πάθουν. Αποτελούσαν απλώς παράπλευρες απώλειες, όπως και η συγνώμη.

Το παραπάνω μας οδηγεί ν’ ασχοληθούμε αλλιώς με το θέμα. Πιο λάιφ-στάιλ. Στο κυνήγι του κορονοϊού έχουμε στο εξωτερικό, Γαλλία,, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, το τεστ του σκύλου, σε λίγο έρχεται από τη Σιγκαπούρη το τεστ της εκπνοής, όπως και το αλκωλοτέστ.

Επί της εύκολης γλώσσας των ΜΜΕ, -θα έλεγα «ευκολικής», αλλά είναι κακόηχο-  τι ακριβώς σημαίνει «Ο Τσιόδρας των ΗΠΑ»; Σημαίνει μήπως κάποιον Αμερικανό λοιμωξιολόγο που στην αρχή ισχυριζόταν ότι δεν πρέπει ο κόσμος να φοράει μάσκα; Σημαίνει τον «Πες τα Σωτήρη», που ως ιατρός ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούμε ν’ αγοράσουμε άλλα λεωφορεία; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: