22/5/21

Βλέπουμε το Μαξίμου και χάνουμε το δάσος

Και στις 25 Μαΐου η φωτιά θα παραπονεθεί ότι την έστησε η κυβέρνηση στο ραντεβού.

Προφανώς δεν έπρεπε να μάθει η φωτιά ότι τα 25 πυροσβεστικά αεροπλάνα θα ναυλωθούν στις 25 Μαΐου. Αυτά είναι επικοινωνιακά λάθη.

Ίσως η μεγάλη έκταση της καταστροφής στα Γεράνεια οφείλεται στο ότι ο Χρυσοχοΐδης δεν έστειλε στη φωτιά τα ΜΑΤ με κράνη και ασπίδες και χημικά να ρημάξουν στο ξύλο τις φλόγες.

Οι φλόγες παραβίασαν τον περιορισμό συναθροίσεων, αλλά τηρούσαν μεγάλες αποστάσεις.

Μην ανησυχείτε, ξέρουμε πού θα ξεσπάσει η επόμενη πυρκαγιά: στα ξαφνικά. 

Ο Συνολάκης δεσμεύτηκε ότι μπορεί να εκκενώσει το Μαξίμου σε 35 λεπτά.

Μην το συζητάμε. Η καταστροφή στα Γεράνεια υπέρ Μυτιληναίου, Βαρδινογιάννη και πεθερού Γεραπετρίτη έφταιγαν τα αδυσώπητα 4 μποφόρ, αλλά για τα 12 Μποφόρ στο Μάτι έφταιγε η Δούρου, άρα έπρεπε να πέσει ο Τσίπρας

70 χιλιάδες καμμένα στρέμματα και ο αρμόδιος διορισμένος, όχι εκλεγμένος- υφυπουργός δηλώνει ότι είμαστε τυχεροί ή ότι αυτοί είναι τυχεροί. Δηλαδή τα κατάφεραν, όπως θέλετε το παίρνετε. Μην το πάρετε βαριά

Δηλαδή, αν η ΝΔ στις επόμενες εκλογές σημειώσει παταγώδη επιτυχία με 25% θα βάλει τον Χαρδαλιά να λέει «Είμαστε τυχεροί». Εκεί πιο τυχεροί θα είμαστε εμείς οι άλλοι.

Κατά τα λοιπά, η Ευρωπαϊκή Ένωση βρήκε την εξήγηση για τη σφαγή στην Παλαιστίνη: οι θηριωδίες του Ισραηλινού στρατού πρέπει να θεωρείται φυσική καταστροφή. Πράγματι, έχουμε αλλαγή του κλίματος στη διπλωματία. 

Η ιστορία που έχει χιούμορ καλεί τον Χίτλερ να ζητήσει συγνώμη από τους συνοδοιπόρους του που εξόντωσε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: