6/12/20

Τηλεψεκασμένοι

Ε ρε πλάκες
Η μάχη μας κατά της πανδημίας συνεχίζεται θριαμβευτικά. Απολύουν εργαζόμενους καθαριότητας στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία".

Η διοικήτρια του νοσοκομείου "Αγιος Σάββας", κάνει ΕΔΕ σε βάρος νοσοκόμων γιατί ασθένησαν από κορονοϊό. Εισαγγελική έρευνα και κατά όσων υγειονομικών πέθαναν από Covid-19 ξεκίνησε η γενική εισαγγελέας Μητροπόλεως Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

Εντάξει, 37χρονη νοσηλεύτρια πέθανε επειδή δεν την έβαλαν σε κλίνη ΜΕΘ εγκαίρως. Ζεύγος ηλικιωμένων πέθαναν από τον κορονοϊό επειδή οι γιατροί τους είπαν να κάτσουν σπίτι. Δενβ πετάξαμε όμως τα λεφτά μας σε ΜΕΘ που είπε και ο Πέτσας.

Αισιοδοξούμε. Η γραμματέας εγκληματικότητας του υπουργείου Χρυσοχοΐδη θα μας προμηθεύσει με γάντια σε διπλάσια τιμή με απ' ευθείας ανάθεση. Για να πλουτίσεις πρέπει ν' αποτύχεις να εκλεγείς βουλευτής με τη ΝΔ.

Τέρμα τα λοκντάουν. Από τη Δευτέρα θα κυκλοφορούμε όλοι ελεύθερα ως εξής: Κάθε 1,11,21 του μήνα θα κυκλοφορούν όλοι όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 1. Αντίστοιχα με 2,12,22 του μήνα ΑΜΦ με λήγοντα 2 κτλπ. Προσοχή 31 Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου δεν θα κυκλοφορεί κανείς και καμία, ενώ 28 Φεβρουαρίου θα κινούνται και όσοι-όσες έχουν στον ΑΦΜ λήγοντα 9 ή 0 για να μην αδικούνται.

Ούτε εγώ φοβάμαι τη Θεία Κοινωνία και δεν την αποφεύγω. (Κορονοϊός)

1η Ιανουαρίου θα μας ξαναμπεί το 2020. Με τους χειρισμούς του στην οικονομική και υγειονομική κρίση έμεινε στην ίδια τάξη. Δυστυχώς έμεινε και ο Μητσοτάκης.  

Πριν λίγο έμαθα ότι τσιμπάνε μόνο τα θηλυκά κουνούπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: