4/12/20

Φέτος ο Άι Βασίλης θα φέρει εμβόλια

Τα κομμωτήρια θ' ανοίξουν κανονικά. Τα εμπορικά καταστήματα θ' ανοίξουν τις πύλες τους στις 23 Δεκεμβρίου και θα κλείσουν στις 24 για να μην έχουμε στριμωξίδι.

Την παραίτηση του προέδρου του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου ζήτησε η αξιωματική αντιπολίτευση, άρα:
-Υπάρχει ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο κι έχει και και πρόεδρο. να δούμε τι άλλο.

Αυτό πια δεν είναι λοκντάουν. Αμφίρροπος αγώνας μπάσκετ είναι. Από παράταση σε παράταση.

Ούτε πανδημία έχουμε. Αθλητισμό με ελεύθερο ντόπινγκ έχουμε. Από ρεκόρ σε ρεκόρ.

Έπεσε κι η Πιερία, έπεσε κι η Λάρισα. Μπήκαν πανηγυρικά στο κλαμπ περιοχών με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Φτηνά τη βγάζουμε με την πανδημία. Δεν κάνουμε τίποτα και περιμένουμε τα εμβόλια που θα μας φέρουν και ψήφους στον Μητσοτάκη. Μόνο ερώτημα, τι θα κάνουμε τους βαθείς κάργα ψυγειοκαταψύκτες των μείον 80 βαθμών Κελσίου που αγοράζουμε για τα εμβόλια που θα μας φέρει ο Άι Βασίλης. 

Όπως φαίνεται δε θα τη βγάλουμε καθαρή το 2020. Αλλά θα έχουμε καθαρά χέρια και κούτελο.

"Σιγά μη δώσουμε λεφτά για την υγεία των ψηφοφόρων μας. Όσοι κολλήσουν κόλλησαν, όσοι πεθάνουν πέθαναν, απ' όλα τα κόμματα, το ίδιο πολιτικό κόστος όλοι. Δε θα χαραμίσουμε λεφτά για ωφέλειες που δεν απολαμβάνει η τάξη μας. Εμείς είμαστε πλούσιοι ή προύχοντες υπηρέτες των πλούσιων. Θέλουμε τα ταμεία υγιή, ώστε ανά πάσα τιμή να μας τροφοδοτούν με λεφτά από φόρους των πληβείων να έχουμε ν' αποθηκεύουμε και να περνάμε ζωή χαρισάμενη. Εμείς δεν κινδυνεύουμε. Και κλίνες ΜΕΘ καβάτζα έχουμε και κοκτέιλ αντιιικών φαρμάκων εισαγωγής έχουμε, όπως Τραμπ και Ιερώνυμος, δεν έχουμε καμία ανάγκη τη δημόσια Υγεία. Μόνο κάτι κλίνες ΜΕΘ που μας φυλάει ο Ευαγγελισμός.¨

"ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ / Όταν λέγαμε "Δε θα περάσει ο φασισμός" εννοούσαμε "Δε θα νικήσει". Δυστυχώς η Ιστορία μας δικαίωσε, αλλά παρεξήγησε το νόημα του αιτήματος. 'Έτσι, περνούν τα χρόνια, περνούν δεκαετίες και ο φασισμός δεν περνάει. Μας μένει αμανάτι. Ελπίζω να μην παρεξηγηθούμε φωνάζοντας "Δε θα περάσει ο κορονοϊός". 

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ / Αν μια αλυσίδα σούπερ-μάρκετ δημοσιοποιήσει αριθμό κρουσμάτων υπαλλήλων της και σε ποια υποκαταστήματά της, ποιος θα πάει μετά να ψωνίσει από κει;

Ευτυχώς που υπάρχει ο Κούλης πρωθυπουργός. Αφού δεν παρενέβη εισαγγελέας για την ποδηλατάδα του μακριά από το σπίτι του, στην Πάρνηθα, έχουμε νομικό προηγούμενο και μπορούμε πια όλοι να πάρουμε τα βουνά. 

Κυρία Κούλα ή καλύτερα Κούλαινα, ως σύζυγος του πρωθυπουργού,  επειδή είστε του αθλήματος σας ρωτάω, αφού είναι σωματική άσκηση, μπορώ να κάνω νόμιμα μοτοκρός με το παπί μου σε όλα τα βουνά ή μόνο στις λακκούβες των δρόμων κοντά στο σπίτι μου;

Μετά τον κωδικό 6 για σωματική άσκηση και βόλτα ζώου έχουμε τον κωδικό 7 για στομαχική άσκηση. Το ζώο δε χρειάζεται, αγγίζει τα όρια της ταυτοπροσωπείας για όσους τρώνε σα γουρούνια.

Στις καθημερινές ιστορίες καθημερινής τρέλας που παραβλέπουν τα κανάλια, ο (Απο)Πατούλης ήρθε σε υπηρεσιακή επαφή με φορέα του κορονοϊού, το έμαθε, αλλά δεν ματαίωση την πρωινή του εμφάνιση στο στούντιο του Σκάι, επειδή είναι γιατρός και ξέρει ότι δεν κολλάει στο στούντιο. Οι δημοσιογράφοι που τον φιλοξένησαν και όσοι εργαζόμενοι του σταθμού ήρθαν σ' εκ του σύνεγγυς επαφή μαζί του έτρεχαν για τεστ ανίχνευσης και προληπτική καραντίνα. Και ο Πα(τα)τούλης σε καραντίνα είναι, παραμένει και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Αν το έκανε αυτό κάποιος αιρετός στις ΗΠΑ θα εξέπιπτε του αξιώματός του, θα επισκεπτόταν εισαγγελέα και  σε περίπτωση γιατρού θα έχανε διά παντός την άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος. 

Σήμερα της αγίας Βαρβάρας κανόνια βαρούν στην αγορά από τους βαρβάρους που κυβερνούν σαν πυροβολημένοι. Χρόνια πολλά στα βλήματα που ακόμα τους λατρεύουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: