27/7/19

Αστακός ιστός

Επιτελικό κράτος, κράτος επί τέλη ίσον ανάπτυξη. Γι’ άλλους επιτέλους κράτος, για παράλλους επιτελούν κράτος.

Για τον πρόεδρο δέκα εκπαιδευτηρίων Μπαμπινιώτη της αναγνώρισης Μακεδονικής γλώσσας, το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη τιμά τον φιλόσοφο ΑριστοΤέλη: «Είναι γάτος, είναι γάτος, επιτέλους Τέλης-κράτος». Μετά τον Ωνάση.

Όλα τ' άλλα φυσιολογικά. Ο Μητσοτάκης έχει άπλετη εμπιστοσύνη στους υπουργούς του, γι’ αυτό άλλωστε μαζεύει όλες τις εξουσίες στην πλάτη του στο Μαξίμου, γι’ αυτό έβαλε τεχνοκράτες υφυπουργούς που λογοδοτούν στον ίδιο.

Από μια άποψη έχει δίκιο, γιατί η δεξιοί έδειξαν τι παρέες κάνουν, ποιους εξυπηρετούν. Αν δεν τους έχει εμπιστοσύνη όμως, γιατί τους διάλεξε; Εκτός αν δεν τους επέλεξε ο ίδιος, κάποιοι τους φόρτωσαν στην πλάτη του και προσπαθεί προκαταβολικά να τους μαζέψει.

Ή μήπως εφαρμόζει το «Παιδιά, πείτε όχι στα ναρκωτικά. Δεν φτάνουν για όλους μας»; Πρά(γ)ματι, η σπατάλη ρουσφετιών πρέπει να αποφεύγεται. 

Δεν ήταν δυνατόν όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσαβγά να γίνουν μπράβοι και να βολευτούν με μεροκάματα, έτσι πέρασαν στη ΝΔ για σιγουριά. Ήδη έχουμε υμνητή της Χούντας λάτρη του Παπαδόπουλου γενικό γραμματέα Τουρισμού. Η υφυπουργός Εργασίας θεωρεί ψυχοπαθείς όσους νοσταλγούν την αντιδικτατορική δράση, Κυρανάκης και Γεωργιάδης -όχι ο παιδεραστής-  θεωρούν τους Κομμουνιστές -όχι το ΚΚΕ- παράνομους. Μην πω για τον πρωθυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Δεν μεταδίδω άλλο.

Δηλαδή αν η έγκυος κάνει σεξ -και της αρέσει- στην ιεραποστολική στάση, τι θα γίνει το παιδί; Κι αν δεν βγει παιδί και βγει κορίτσι; Αν η έγκυος τρώει μπουγάτσα και της αρέσει το παιδί θα βγει Μπαοκτσής. (Το γράφουμε σωστά, όχι «ΠΑΟΚτζής») Αν η έγκυος πάρει από πίσω τον άντρα της με μια πλαστική φούτσα, το παιδί θα βγει Γεωργιάδης. -όχι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπουργός Ανάπτυξης, ο άλλος- Αν η έγκυος φάει βιβλίο στη μούρη το παιδί θα βγει Facebook. Δεν συνεχίζω.

Μη λέτε τι ψηφίσατε. Μην πηγαίνετε γυρεύοντας να φάτε καμιά αγωγή από τον Σαμαρά. Δεν έχει και τίποτ’ άλλο να κάνει τώρα.

Δεν καταργείται η απλή αναλογική στους Δήμους, τα δημοτικά συμβούλια καταργούνται, επειδή οι συνεδριάσεις τους κρατάνε ώρες και βαριέται ο δημοτικός άρχων.

Δεν καταλαβαίνω. Για ποιο λόγο προεκλογικά δεν είχαμε πυρκαγιές σε δάση;

Αυτή είναι η μικρή φοροδιαφυγή.

ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜερανγκ
Μητσοτάκης ο Μακεδονοφονιάς.

ΕΠΙ ΤΙΤΛΟΥ
Σεκιουριτάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: