31/5/19

Παίξε μπάλα επειγόντως

Φυσικά και μπορεί ν’ αλλάξει το σκορ, αρκεί ν’ αλλάξει σύστημα ο προπονητής και να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Α, ναι, καλό είναι να παίζουν όλοι οι παίκτες μπάλα και όχι το πουλί τους.

Όπως φαίνεται, η ΝΔ πλασάρεται από τώρα ως κυβέρνηση. Ωραία, τότε θα ψηφίσουμε την αντιπολίτευση για ν’ αλλάξει η άσχημη ζωή μας. Αλλά την 7η Ιουλίου σε ποιανού την έδρα θα γίνει το παιχνίδι;

Το ποδόσφαιρο φέτος δε μας συγκίνησε καθόλου. Μας το ανταποδίδουν όμως οι εκλογές. Μεγάλα ντέρμπι.Ακόμα και ο ορισμός επικεφαλής των ανωτάτων δικαστηρίων είναι εκλογικό θρίλερ.

Ο ΣΥΡΙΖΑς μπορεί πολύ εύκολα να νικήσει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Και μόνο το πρόγραμμα της ΝΔ να αναμεταδίδει θα σκίσει.

Ισχυρίζεται ότι δεν τα είπε ο ίδιος, αλλά η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψυχολογία σηκώνει τα χέρια ψηλά.


Ναι, ναι, αστεϊσμός που ούτε ο ίδιος φαίνεται να τον απολαμβάνει. Ανθρώπινη αντιμετώπιση όμως των αντιπάλων του, αν και πιο ανθρώπινο θα ήταν να τους σκοτώσει για να μην υποφέρουν. Θα το κάνει υποψήφιος του Πατούλη.

Έμαθα ότι ακόμα παραιτείται ο Σταύρος Θεοδωράκης από πρόεδρος στο Ποτάμι. Δε μπορώ να πω ότι μ’ ενδιαφέρει ιδιαιτέρως το θέμα, είμαι ήδη πρόεδρος σε άλλους πολιτιστικούς συλλόγους και ομάδες δημιουργικής γραφής.  Πάντως τον συμπονώ, Ούτε ο Αμυράς δεν του βγήκε ευρωβουλευτής, έστω με τη ΝΔ. Εκτός αν ο Ζαγοράκης έμεινε πίσω στο μαρκάρισμα. Θα το ψάξω και θα σας πω.


ΤΑ ΛΙΓΟ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: