10/5/19

Ο Μητσοτάκης που μας αξίζει

Η ΝΔ αξίζει καλύτερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όχι άλλο Μητσοτάκι.

Κούλη, πολιτικός είσαι όταν δίνεις ατάκες στα κοινωνικά δίκτυα, όχι όταν παίρνεις από αυτά και τα μεταφέρεις στη Βουλή. Όταν δεν παράγεις πολιτική, αλλά την καταναλώνεις δεν είσαι πολιτικός, είσαι λογαριασμός στο Τουΐτερ. Άσε που η αναπαραγωγή αυτού που συζητιέται θέλει ή δεν θέλει ο λαός, είναι το  βασικό χαρακτηριστικό στον ορισμό του λαϊκισμού.

Ο Τσίπρας σκέφτεται ν’ ανταλλάξει την μη μείωση του αφορολόγητου με τον Κούλη. Δέχεται, με πόνο ψυχής, να χαρίσει στην ευρωπαϊκή οικογένεια τον Κούλη, προκειμένου να μην μειωθεί το αφορολόγητο. Προδότης. Χωρίς τον Κούλη πώς για διασκεδάζουμε στα ξαφνικά; Άσε που θα ρίξει την τηλεθέαση του καναλιού της Βουλής. Αίσχος.

Αν το ΚΚΕ και το ΚΙΝΑΛ είναι κατά της λιτότητας, για ποιο λόγο δεν υπερψηφίζουν τα μέτρα; Μην τους πουν φτωχαδάκια;

Εγώ, δικέ μου, παραμένω με το κόμμα. Όταν μου έρθει η 13η σύνταξη δεν θα την πάρω. Θα πάω στην τράπεζα και θα βροντοφωνάξω «Παρών».

Οι χρυσαβγάδες είναι λίγο αργοί, αλλά καλά παιδιά. Ο Μίχος, είπε μάρτυρας υπεράσπισής του, έφυγε από τη χρυσαβγά το 2017 επειδή στενοχωρήθηκε με τη δολοφονία Φύσσα το 2013. Εν τω μεταξύ επανεξελέγη βουλευτής άλλες δύο φορές.

Tο Ηνωμένο Βασίλειο όλο βγαίνει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά συμμετέχει στις ευρωεκλογές, δυο αγγλικές ομάδες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες δύο στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Πιο σκληρό μπρέγκζιτ δε γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: