11/5/19

Δεν είναι Μητσοτάκι αυτό

Η αξιωματική αντιπολίτευση που ασκεί ο Κούλης μοιάζει με σενάριο Φωσκόλου.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έπεφτε συχνά θύμα fake news, ενός κραταιού αυριανισμού, ενώ ο Κούλης προσπαθεί να γίνει θύτης. Δεν τα καταφέρνει όμως, αν κι έχει στη διάθεσή του δέκα «Αυριανές».

ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Ενώ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απέδειξε ότι  οι συκοφαντίες δεν επηρέασαν την πορεία του προς το μέγαρο Μαξίμου, ο Κούλης πιστεύει ότι θα βοηθήσουν.

Και δεν ξέρει να χρησιμοποιεί τα fake news, δεν ξέρει ότι όλα καταρρίπτονται αρκεί αν διατίθεται χρόνος στο θύμα.

Όλοι γνωρίζουν ότι τα χοντρά ψέματα δουλεύουν για λίγο με τις εντυπώσεις που προκαλούν, άρα δεν βγάζεις τις τριήμερες διακοπές του πρωθυπουργού σε γιοτ τώρα, αλλά την Παρασκευή πριν τις εκλογές.

Φταίνε ούλοι οι ανεπαρκείς σύμβουλοι του Κούλη; Και ποιος τους επέλεξε; Αυτό δεν έγινε τυχαία, διότι, ο Κούλης δεν είναι απλώς ένας τύπος που χρησιμοποιεί ψεύτικες ειδήσεις. Σύμφωνα με τα τελευταία του κατορθώματα είναι ο ίδιος fake news. Δεν είναι Μητσοτάκης.

ΠΑΕΙ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
Έκανε κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά υπουργού και κονόμησε αίτημα για ψήφο εμπιστοσύνης που η κυβέρνηση Τσίπρα πήρε και από 151 βουλευτές που εξασφάλισε την προηγούμενη φορά, έφτασε τις 152 με τον Θεοχαρόπουλο και τις 153 με τον Σαρίδη. Δεν είναι Μητσοτάκης αυτό το πράγμα.

Είναι σα να λέμε ότι ο πατέρας του έστησε τη σκευωρία το ’65 και ο Γεώργιος Παπανδρέου αντί να πέφτει έβγαινε πιο δυνατός.

Σίγουρα πηγαίνει γυρεύοντας. Απαίτησε από τον πρωθυπουργό αν βγει πρώτη η ΝΔ στις ευρωεκλογές να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Αν όμως, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη λογική του τι πρέπει να γίνει; Να προκηρύξει ο ίδιος ο Κούλης πρόωρες εκλογές για εκλογική προέδρου της ΝΔ;

Οι ακόλουθοί του χειρότεροι.

Μιλάμε για το άτομο που ως ευρωβουλευτής διόρισε προσωπικό φαντάσματα στις Βρυξέλλες που είδαν μόνο σε φωτογραφίες. Μισθός 7.000 ευρά και του έδιναν τις 4.000. Ούτε για κλεφτοκοτάς δεν κάνει.

Ζούμε σε εποχή που ο καθένας μπορεί να ελέγξει αν είναι αληθινή μια πληροφορία και όμως όλο και περισσότερο πιάνουν τόπο τα ψεύτικα νέα, είτε τα πιστεύουμε, είτε τ’ αναπαράγουμε.

Αναμένεται νέα δημοσκόπηση της ΑGB μετά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της διακαναλική συνέντευξης «τύπου πρωθυπουργού» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: