20/1/19

Οσονούπω Βόρεια Μακεδονία

Ο Κούλης σκέφτεται να ζητήσει ξανά πρόωρες εκλογές στην Οσονούπω Βόρεια Μακεδονία.
Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΕΙ ΙΣΙΟΣ: Ο Τσίπρας κινδυνεύει στις εκλογές να χάσει τη δεύτερη θέση και να συρθεί στην πρώτη.

Τρία πτυχία κάθονταν και πλέκανε του Κούλη, που κρύωνε γιατί δεν είχε πτυχίο πολιτικής, πτυχίο ρητορείας, ούτε πτυχίο λογικής.

Μετά τις εκλογές του 2019 ο Κούλης αποφάσισε να κάνει άλλη δουλειά, να πουλάει τα ρούχα της γυναίκας του. Της το ζήτησε και αυτή ούτε που ήθελε να το φανταστεί. Τι συνέβη όμως και φτάσαμε εδώ;

Αρχηγός της ΝΔ είναι πια ο Κικίλιας, επειδή όλοι θαύμασαν τη μοναδική του δεινότητά να κάνει ορθογραφικά λάθη ακόμα και στον προφορικό λόγο.

Η Φώφη είναι το ιστορικό πρόσωπο που τελείωσε τη δεξιά με τον πιο απλό τρόπο: δήλωσε ότι δεν θα συναινέσει ποτέ σε κυβέρνηση με ΝΔ κάνοντάς την ανίκανη να κυβερνήσει. Ο κόσμος ήξερε ότι Ποτάμι, Λεβέντης και Καμμένος δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή, έτσι μόνο οι πολύ φανατικοί ψήφισαν ΝΔ. Οι άλλοι νεοδημοκράτες δεν είχαν καμία διάθεση να δουν χρυσαβγάδες υπουργούς του Κούλη. Για το ΚΚΕ κανείς δε μιλούσε, μη βγει ψεύτης. Είχαν τον Κουτσούμπα ικανό για όλα.

Το τελευταίο, καθοριστικό χτύπημα σε βάρος της ΝΔ ήταν το νέο θαλασσοδάνειο στο οποίο προχώρησε η Πειραιώς, όχι η τράπεζα. Η ΝΔ δανείστηκε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.


Στα βρυξελλικά δικαστήρια οι Ευρωπαίοι ηγέτες καταδίκασαν τη λιτότητα. Όλοι πλην του Κούλη που είδε την καταδίκη και άσκησε  ύφεση. Υφεσιβάλλει στο υφετείο, με υπερασπιστική γραμμή; «Να πάνε να πνιγούν οι υφέτες».

Τι θα γίνει όμως με τα χρέη της ΝΔ; Να μην ιδιωτικοποιηθεί η ΝΔ ζητούν πολλοί κρατικοδίαιτοι πολιτευτές της με πρώτο τον Αντώνη Σαμαρά: «Η ΝΔ δε θα γίνει ποτέ Ανώνυμη Εταιρεία. Είναι και θα παραμείνει Αντώνυμη Εταιρεία».

Είναι μειωτικό ν’ ακούγεται για κάποιον ότι η γνώση του προέρχεται από τα ΜΜΕ, που δεν προσφέρουν πρωτογενή ενημέρωση, αλλά επεξεργάζονται πληροφορίες. Ο Κούλης δεν έπρεπε να μεταφέρει στη Βουλή τη λανθασμένη άποψη που δημοσίευσε ο Πρετεντέρης στα ΝΕΑ ότι ποτέ μεταπολιτευτικά δεν ορίστηκε υπουργός εν ενεργεία αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Με τέτοια αντίληψη των πραγμάτων κάποιος είναι επικίνδυνος κυβερνήτης. Η διακυβέρνηση μιας χώρας δεν γίνεται από παρατηρητές, αλλά από δημιουργούς εξελίξεων.

Η δικαιοσύνη δεν είναι καθόλου τυφλή. Είναι κουτσή.

Ο Περικλής, ρε, ο ξάδερφος της Ελένης.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ (ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑΣ) 
Σπυραντώνης Γεωργιάδης και Αντώνης Σαμαράς θα βρεθούν ενόχιος ενοχίω.

ΣΥΛ-ΛΑ-ΛΑ-ΤΗΡΙΟ
Εγώ θέλω η ταυτότητά μου να γράφει «Μακεδών Ορθόδοξος». Όλοι στη συνταγματική εθνοσύναξη Christodoulos-style.

ΜΗ ΓΚΖΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
Τα Τουρκοβούνια είναι μία και ελληνικά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Όταν είχαμε Σαμαροβενιζελική κυβέρνηση πρώτος τουριστικός προορισμός της Αθήνας ήταν η ΑκρόPolice.

Δειλά-δειλά τελευταία μόδα να τελειώνουν οι πολιτικοί σχηματισμοί σε ΛΛ. Μετά τους ΑΝΕΛΛ πήραμε στο ΚΙΝΑΛΛ. Θα πρότεινα το ΝΔΑΛΛ. ΝΔ ΑΛΛαμπουρνέζικα. (Και ανορθόγραφα για να δηλώνει το ακροδεξιό της σκέλος)

Δεν γίνεται. Πουλάκια κάνουν τα μάτια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: