4/7/18

Εργάτες, εκλοΓΣΕΕ


 Άρχισαν τα όργανα. Ο λαός δεν ξεχνά ενωμένη Δεξιά.

Η Δημοκρατία μας δεν είναι άμεση, είναι αντιπροσωπευτική. Οι μεγάλες πολυεθνικές δίνουν από κρατικό χρήμα μίζες μόνο σε κυβερνώντες που αντιπροσωπεύουν το λαό.

Ο λαός ξέρει ότι αν πάρει λεφτά ο αντιπρόσωπός του, θα πάρει και ο κομματάρχης, θα γυρίσει ο τροχός, θα τ' αρπάξει κι ο λαός. 

Πάντως, αν πάρουμε τα Σκόπια θα έχουμε να πληρώνουμε άλλα εκατό χρόνια για να τ' αναστήσουμε, όπωςε κάναμε με τη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Δυτική Θράκη που ευημερούν.

Μ' αυτά και μ' αυτά η μαμά Γερμανία δεν πρόσεχε πώς έπαιζαν οι αντίπαλοι και...

Δυστυχώς η σωτηρία της χώρας μας τελείωσε.

Η κυβέρνηση θέλει 12 ομάδες στη Σούπερ Λιγδ, η οποία παζαρεύει τις 14. ίσως καταλήξουμε στις 13, αλλά κινδυνεύουμε όχι μόνο να πάθουμε γκρέγκζιτ. Κινδυνεύει και η αγορά μας. Για να πάρει πρωτάθλημα μια ομάδα χρειάζεται τσάμπα βαθμούς που θα δώσουν μικρές ομάδες. Οι δορυφόροι τους δίνουν με αντάλλαγμα πληροφορίες θα το στοίχημα, οι μη δορυφόροι μικρές ομάδες δίνουν βαθμούς για να τους πάρουν πίσω από τους δορυφόρους. Χώρια που τα στημένα παιχνίδια, που φέρνουν χρήμα στην Ελλάδα καισ την αγορά της, χρειάζονται μικρές ομάδες. Αν ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν σκεφτεί με οικονομικά κριτήρια, τότε η Σούπερ Λιγδ πρέπει να έχει το πολύ 6 ομάδες.   

Ο Κούλης και οι θέσεις του κόντρα στην Ευρώπη για το χρέος και το Μακεδονικό κοντεύουν να ρίξουν την κυβέρνηση της Μέρκελ. 

Τι να πει κι η χριστιανή!...

Η δημοκρατική Δεξιά αισιοδοξεί ότι δεν θα ξαναβάλει το χέρι στη δική της τσέπη.

Τελικό χτύπημα η εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την Οικονομία κάποιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: