4/7/18

ΜοσχοWC

Τότε ο Κούλης είπε τη σοφή κουβέντα που κανείς δεν κατάλαβε τι φοράει: “Alea iacta best. Ντιπ για ντιπ κυβερνάω με τουήτ”. Πέντε ψυχίατροι του Κολωνακίου απειλούν με διαγραφή.

Καλύτερη λύση είναι η μη λύση. Ο Κούλης για όλα τα ζητήματα οδηγεί Μισουλύσι. Το πιο ρατσιστικό γιαπωνέζικο αυτοκίνητο είναι το Μισουσλύση.

Η ΝΔ έγινε σοβαρή Χρυσή Αυγή και μοιράζεται τους ακροδεξιούς.

Ο Πάνος Καμμένος θα προσπαθήσει να ρίξει την κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά μετά από ένα χρόνο από σήμερα. Μέχρι τότε;

Αν μέχρι τότε ο Τσίπρας βρει υδρογονάνθρακες και νοτιοδυτικά της Κρήτης τι θα κάνουν η Φώφη Μητσοτάκη και ο Κούλης Σαμαράς;

Πάντως δεν πολυκαταλαβαίνω. Όταν μία χώρα αλλάζει το συνταγματικό της όνομα η γειτονική της χώρα που το απαίτησε πρέπει να κάνει εκλογές;


ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Ξαναδώστε μας τη διακυβέρνηση της χώρας. Πάλι θ' αρπάζουμε δημόσιο χρήμα, δεν θα το πηγαίνουμε όμως στο εξωτερικό, θα το ξοδεύουμε εδώ και θα τονώνουμε έτσι την ελληνική αγορά.

Με αυτά που είδε να γίνονται στο ΠΑΣΟΚ ο Άκης ζήτησε να ξαναμπεί στον Κορυδαλλό.

Το Ποτάμι έκανε νερά. Μετά τον Ραγκούση η Φώφη διέγραψε από το ΚΙΝΑΛ κι άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ως όργανο του νεοφιλελευθερισμού, τον Κάρλ Μαρξ.

Ο επίτροπος Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραδέχτηκε ότι δεν είναι τόσο θαρραλέα η γραφειοκρατία των Βρυξελλών και παίζει να δεχτεί μη μη μείωση των συντάξεων. Μετά από αυτό η ΝΔ αλλάζει θέση. Η έξοδος από το πρόγραμμα λιτότητας δεν είναι πια τέταρτο μνημόνιο, είναι τριαμισάρικο μνημόνιο.

ΚΑΤΣΑΔΑ
Ο Κούλης απαίτησε από τον Μοσχοβισί να μη λέει καλές κουβέντες για την Ελλάδα όσο δεν κυβερνά ο ίδιος.

Ο Χατζηδάκης β' αντιπρόεδρος της ΝΔ απαίτησε -πολύ σωστά- από τον Μισχοβισί, όταν ελαφραίνει το μέλλον της Ελλάδας, πχ όχι μείωση συντάξεων, να τον ειδοποιεί για ν' αλλάζει το πρόγραμμα του κόμματός του.

Αυτά που είπε ο Χατζηδάκης στον Μοσχοβισί είναι σαν μια ευωδιαστή κλανιά. ΜοσχοWC. (Μοσχοβίς)

Για ποιο λόγο στον αγώνα νοκ-άουτ Σουηδίας - Ελβετίας ήσουν με την Ελβετία; Επειδή παίζουν στη σύνθεσή της Κοσοβάροι Αλβανοί; Ή επειδή η Ελβετία σ' εξυπηρετεί αλλιώς; Ποιος είσαι, ρε παιδί μου!...

Ρόμπερτ Γουίλιαμς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: