17/6/18

Μένουνε Εμφύλιο

Αθήνα-Σκόπια
 Λίγο μετά το επεισόδιο έσπευσαν νεοδημοκράτες βουλευτές και ΜΜΕ να δικαιώσουν τον Μπαρμπαρούση λέγοντας στην κυβέρνηση “Εσείς κάνετε πραξικόπημα” ή "Εσείς θα πάτε για εσχάτη προδοσία". Αυτό επιεικώς το κρίνουμε ως (όχι μόνο) πολιτικά βλακώδη κίνηση.



Ελπίζουμε η αστυνομία στο πλαίσιο αναζήτησης Μπαρμπαρούση να βρει κάτι άλλο, ίσως πιο χρήσιμο, γιατί Μπαρμπαρούση δε βλέπουμε να εντοπίζει.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ...
Μπαρμπαρούση καταδίωκε η αστυνομία, Αρτέμη Σώρρα έπιασε. Αναμένουμε κι άλλες εκπλήξεις.


Ο Μπαρμπαρόσα και η Μπαρμπακλώσσα.
Η επίσημη απαίτηση των χρυσαβγάδων, μέσω Μπαρμπαρούση, για κατάλυση της δημοκρατίας και το γενναίο όπου φύγει-φεύγει του ¨Καραϊσκάκη” πρόσφεραν πολλά στην πατρίδα μας. Ο Ερντογάν βρήκε ευκαιρία και δήλωσε: “Δίνω πολιτικό άσυλο στον Μπαρμπαρούση, όπως εσείς δίνετε σε Τούρκους πραξικοπηματίες”.

Ο Μπαρμπαρούσης ως λαϊκός ήρωας της Τουρκίας
Αλήθεια, ποιοι δεν θέλουν δημοκρατία; Όσοι βολεύονται από την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος μήπως θέλουν δημοκρατία στη χώρα, δηλαδή λαϊκό έλεγχο προσώπων και πραγμάτων; Μήπως θέλουν δημοκρατία όσοι κονομάνε από τραπεζικά δάνεια αέρα που τα πληρώνει στο τέλος ο λαός από τον προϋπολογισμό, επιχείρηση με κωδικό “ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών”; Μήπως θέλουν δημοκρατία οι εφοπλιστές που δεν διατηρούν με την εφορία πλατωνικό έρωτα; Μήπως δημοκρατία θέλουν οι φοροκλέφτες που το παίζουν κι εθνικοί ευεργέτες; Μήπως θέλει δημοκρατία η γραφειοκρατία των Βρυξελλών;

Αν είσαι αγανακτισμένος με τα χάλια σου και τα ρίχνεις αλλού, αν νομίζεις ότι πρέπει να δείρεις “τους πολιτικούς”, ας έχεις το θάρρος να το κάνεις μόνος σου. Μη στέλνεις στη Βουλή μπράβους να το κάνουν , γιατί θα σε γελάσουν και όταν καταλάβεις ότι είναι κότες θα είναι αργά για τα νεύρα σου.

Η ακροδεξιά συχνάζει στην ηλιθιότητα. Πολύ απλά οι χρυσαβγάδες φαντάστηκαν λαϊκό ποτάμι έξω από τη Βουλή -500 άτομα τελικά πήγαν,  μέσα στους οποίους και χουντικοί- και τότε θεώρησαν είναι καλό να ζητήσουν επέμβαση του στρατού και αμέσως μετά να βγουν από το κτήριο της Βουλής και να ενωθούν με τους διαδηλωτές. Αυτό έκαναν, αλλά με τον πιο ηλίθιο τρόπο. Κανείς αξιωματικός δεν θα βάλει μπρος τανκς, γιατί ξέρει ότι μετά δεν θα τον προστατεύσει μια πεντακοσαρέα, αραία-αραία και στο τέλος θα μείνει μια μικρή παρέα με άνεργους μπράβους θανόντων νυχτερινών καταστημάτων. Τι να κάνουν μετά; Είπαν ότι δεν είχαν ιδέα γι' αυτά που είπε ο Μπαρμπαρούσης, παραδέχτηκε δηλαδή ο Μιχαλολιάκος ότι δεν είναι φύρερ, αλλά γέρος μετρ ιδιοκτήτης καφενείου. Καπάκι μας είπε ότι τον έδιωξε, όχι επειδή ζήτησε πραξικόπημα, αλλά επειδή έδωσε επικοινωνιακή ανάσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: ο Μπαρμπαρούσης, αυτά που είπε από το βήμα της Βουλής δεν ήταν αυθόρμητα, όπως ισχυρίστηκε μετά, τα διάβαζε. (Τουλάχιστον όσο μπορούσε) 

Παιδιά, ανθρωπίνως το λέω, σταματήστε πια να κάνετε πλάκα με το Μαρινάκι. Δεν σας αξίζει. Έτσι κάναμε πλάκα και με κάποιον Μπαρμπαρούση, που εμφανίστηκε υποψήφιος βουλευτής αποκριάτικος Καραϊσκάκης και είδατε πού φτάσαμε.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ
Δεξιοί ήταν όλοι οι κατά καιρούς πραξικοπηματίες, ειδικά αυτοί που έδωσαν πρόσκληση στους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο.
Δεξιοί ήταν οι δωσίλογοι και οι μαυραγορίτες της κατοχής.
Δεξιά κυβέρνηση μας έβαλε στο ΝΑΤΟ.
Δεξιά κυβέρνηση μας έβαλε στην ΕΟΚ.


Παιδιά, δεν κατάλαβα, αριστεροί έβγαζαν πριν και εν μέσω κρίσης τα λεφτά τους στο εξωτερικό;

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Παιδιά, λυπηθείτε τον Κούλη που θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Μη γράφετε ότι Τσίπρας-Ζάεφ πάνε για Νόμπελ Ειρήνης. Συν τοις άλλοις ανησυχείτε Κιμ καιΤραμπ.
Ο Κούλης, το πολιτικό του μέγεθος και αυτά που δε βλέπει στη συμφωνία
Δεν υπάρχει Σκοπιανό πρόβλημα, ούτε Μακεδονικό. Είναι Σαμαρικό και τίποτ' άλλο. Ακόμα μας ταλαιπωρεί η φαεινή ιδέα του Αντωνάκη να φτιάξει την θανούσα πια Πολιτική Άνοιξη.

Απ' ό,τι κατάλαβα για τη Φώφη Μητσοτάκη πρέπει να φύγει ο Τσίπρας ώστε να ξανάρθει ο σοσιαλισμός στην Ελλάδα με τον Κούλη πρωθυπουργό.

Ας πει μια και καλή η Φώφη ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη ΝΔ μετά τις επόμενες εκλογές. Τότε στα μυαλά των ψηφοφόρων ψήφος τον Κούλη σημαίνει υπουργοί χρυσαβγάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: