4/4/18

Μεγάλη Τετάρτη και μισή

Παιδιά, εδώ και λίγη ώρα δεν παρακολουθώ κανένα δελτίο ειδήσεων συστημικών καναλιών. Αν έχασα καμιά καταστροφή της χώρας, παρακαλώ ενημερώστε με.

Από ποιον χώρισε η Μπαλατσινού και θα Κικιλιαστούμε πάλι στα γέλια;

Με εντολή εισαγγελέως γι' άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών εμπλεκόμενων και συγγενών τους πηγαίνουμε για Novartis Papers. Τρέχει και η έρευνα για τα χαλασοδάνεια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Με κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οι δανειστές μάς είχαν για λαμόγια. Τώρα, δυστυχώς μάς έχουν για συνομιλητές. Φοβάμαι ότι σε λίγο θα μας ζητήσουν να ξανασώσουμε τις τράπεζές τους.

Υπάρχει διαφωνία μεταξύ των δανειστών που πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Το ΔΝΤ ζητά περικοπή της Δευτέρας του Πάσχα, για να μη θυμίζει το κομμένο δώρο του Πάσχα. Οι Ευρωπαίοι ζητούν περικοπή και της Καθαράς Δευτέρας για να μη θυμίζει τη Δευτέρα του Πάσχα. Η κυβέρνηση ως αντίμετρα προτείνει την κατάργηση της ανύπαρκτης Δευτέρας του Θωμά και της άφαντης Καθαρής Τρίτης. Η ΝΔ, εκτός από εκλογές, προτείνει μεταφορά της Δευτέρας του Πάσχα ανήμερα του Αγίου Γεωργίου 23 Απριλίου. Αν δεν καταλαβαίνετε μπορείτε να ρωτήσετε τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού. 

Αίσχος. Ούτε το λοκ άουτ έγινε δεκτό από την ελληνική κυβέρνηση συμμοριτών, ούτε οι ομαδικές απολύσεις και το χειρότερο, επέβαλαν τις συλλογικές συμβάσεις. Γίναμε Βόρεια Σοβιετία.

Οι δανεισταί πούλησαν τον Κούλη και ζητούν επισήμως μείωση του χρέους της Ελλάδας. Προσχωρούν κι αυτοί στο δίκτυο “Όχι δεύτερη φορά Μητσοτάκης”.

Στην προανακριτική για τη Νοβάρτις ο Βαγγέλας Βενεζουέλος καταγγέλλει τους δανειστές που είχαν αποδεχτεί το καταστροφικό για τα ασφαλιστικά ταμεία κούρεμα ομολόγων, το PSI κάτι που έκανε ο ίδιος σαν να ήταν υπουργός Οικονομικών.

Η ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρεία προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας) έφτασε να κατοχυρώσει τον αναστάσιμο ύμνο “Χριστός Ανέστη” ως καρσιλαμά στο όνομα του ιδιοκτήτη της.  

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Μαρινάκης απειλεί ότι θα πάρει το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ότι το ΤΑΙΠΕΔ δεν έκανε καμία πώληση της ΠΡΟ-ΠΟπής.


EΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
Η ΛΑΕ ξεκινά την επιστροφή της στην εξουσία και γέμισε ταξί.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ
Επιτρέπεται μέχρι την Κυριακή του Θωμά αναλήψεις από ΑΤΜ μέχρι 3.000 € τη μέρα, αλλά πού να τα βρω; Στουρνάρα μου, ποιος το έσαξε; Εσύ το 'σαξες στόρι;

Για να μη λένε οικακές γλώσσες ότι ως Έλληνες, ουχί άνθρωποι, είμεθα ρατσισταί μόνο έναντι πτωχών Πακιστανών και Αφρικανών, ομολογούμε είμεθα και αντισημιτισταί που στην Κύπρο θα μας αλλάξουν τα πετρέλαια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: