4/4/18

Μεγάλη Τετάρτη Εξουσία

Καλά περνάμε. Μεγάλη Εβδομάδα, μπάλα, Νοβάρτις, Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί, μπουκαδόροι ληστές και δηλώσεις Κούλη.

Ο Μαρινάκης παραίτησε τον Ολυμπιακό από το πρωτάθλημα αποφασίζοντας να παίζει με παίκτες κάτω των 20 ετών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ το έμαθε, αλλά δε μας ενδιαφέρει η γνώμη του.

Κατά τη γνώμη μας, όλες οι ομάδες έπρεπε να παίζουν με Έλληνες πιτσιρικάδες, αλλά δεν είναι της στιγμής.

Κατά τον ιδιοκτήτη, για τα χάλια του Ολυμπιακού φταίνε οι παίκτες του και όχι αυτός που τους έφερε στην ομάδα. Πληρώνουν και πρόστιμο που δέχτηκαν να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Φταίει και ο -αντικαταστάτης- προπονητής, αλλά όχι αυτός που έδιωξε τους προηγούμενους και πήρε αυτόν.

Στην Αγγλία, όπου έχει και ομάδα ο γιος του εφοπλιστή, κανείς ιδιοκτήτης ομάδας δεν ασχολείται και μάλιστα τόσο φανερά με τέτοια, για τον ίδιο λόγο που η βασίλισσα δεν ασχολείται με την άσκηση εξουσίας. Της αρκεί που την έχει.

Στην Αγγλία κανείς αρχηγός κόμματος δεν υποστηρίζει ιδιοκτήτη ΠΑΕ για πιθανές ποινικές ευθύνες του σε οτιδήποτε.

Στην Αγγλία δεν επιτρέπεται να κατέχει ομάδα κάποιος που κατηγορείται για στημένα παιχνίδια ή συμμετοχή σε εμπόριο ναρκωτικών.

Η Ελλάδα είναι ποδόσφαιρο. Ο αρχηγός της αξιωματικής απολίτευσης επιτίθεται με σφαιδρότητα στην αντίπαλη εστία. Βουλευτής του δεν θέλει ψήφους παλιόγυφτων και αντί να τον διαγράψει έστησε ποδοσφαιρικό παιχνίδι με ομάδα αυτωνών.Ο Κούλης προτείνει σε περίπτωση έξαρσης, έντασης δηλώσεων ή διακοπής της ολομέλειας της Βουλής να υπάρχει ποινή μείον 0-3% από τις επόμενες εκλογές.

Ο Κούλης ακολουθεί τη γραμμή της πουτάνας που θέλει να κρυφτεί. Δείχνει ότι θέλει, αλλά λέει ότι δε θέλει.

Έτσι, το αδελφάκι της κουμπάρας του Μαρινάκη θέλει και δε θέλει λύση με το όνομα της ΠΓΔΜακεδονίας, θέλει και δε θέλει αναθεώρηση του Συντάγματος, έστω στις πλάκες της πλατείας, θέλει και δε θέλει εξιχνίαση της “σκευωρίας-σκανδάλου” Νοβάρτις, θέλει και δε θέλει πρόωρες εκλογές, θέλει και δε θέλει να υπερασπίζεται τον Μαρινάκη, θέλει και δε θέλει τον Σπυραντώνη αντιπρόεδρο, θέλει και δε θέλει να γίνει Τσίπρας στη θέση του Τσίπρα, θέλει και δε θέλει, βαριέται, ξέρει και δεν ξέρει μπάλα, ξέρει και δεν ξέρει ελληνικά, δεν μεταδίδω άλλο.



Θέλω να γίνω Τσίπρας στη θέση του Τσίπρα

Πάνω απ' το κεφάλι του Μαρινάκη κατηγορίες βαρέων βαρών.

Η Ελλάδα είναι παράξενη χώρα. Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τα εξετάζουμε όπως κάναμε κάποτε με τα στοιχεία των μετρήσεων της AGB, που τα μελετούσαμε για να δούμε ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ, αφού το βλέπουν όλοι οι άλλοι, όπως τουλάχιστον νομίζαμε.

Πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων, για τον Κούλη, είναι οι ληστείες στα σπίτια μας, κάτι που σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας μειώνεται. Υπάρχει και η αντίθεστη άποψη: “Να μπουν σπίτι μου, αλλά τι να κλέψουν;”

Είσαι προστάτης των γκέι”, έγραψε ο Μονοπολίτης Καραβλήτων Αμβλώσιος (μας γκάστρωσε) στον Κοντονή. Κάτι φοβάται από τους γκέιδες, αλλά δε μας αποκαλύπτει τι. Αναμένουμε από τον Πετρόγκεη Μαυρομουχάλι. Για το σταθμό, Νικώλας Τομπέρνης.

Ο Κοντονής κατάφερε να είναι ο μόνος υπουργός τον οποίο θέλει να διώξει το παπαδαριό, αλλά δεν είναι Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: