1/11/17

Κούλης Απολύει Εγκληματικότητα

Παρακάλα μη μπγιάσουνε και το Νταληροφονιά
Οι τελευταίες επιτυχίες της ΕΛΑΣ ανέβασαν στα ουράνια την υποψηφιότητα Κούλη για Τόσκαρ ειδικών εφέ. Κυριακή κοντή, Παρασκευή Κουλή γιορτή. Τι χειρότερο;

Πήγε ο κακομοίρης ο Κούλης για συμπαράσταση στο ΒΓ (Βοήθεια Γειτόνοι) αστυνομικό τμήμα της Πεύκης που είχε χτυπηθεί και επί ΝΔ, κάτι έπρεπε να πει για να εντυπωσιάσει και του ξέφυγε ότι θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή. Και δεν του έφτανε που το είπε κατέθεσε και την ερώτηση. Και δεν του έφτανε αυτό θα πάει κιόλας να την υποστηρίξει. Να πείσει ότι δεν ξέρει την τύφλα του ούτε για τη δράση της Αστυνομίας. Και στο κάτω-κάτω οι περισσότεροι αστυνομικοί καραδεξιοί είναι. Τους βγάζει άχρηστους; Πλάκα μας κάνει; Μπας και του κάνουν αυτουνού πλάκα; Ακόμα κι ο Σεφερλής ανησυχεί ότι ο Κούλης θα του φάει τη δουλειά του.

Τι να πούμε κι εμείς για συμπαράσταση; Όχι στο αστυνομικό κράτος Τσίπρα. Λευτεριά στους εμπόρους ναρκωτικών, στους δολοφόνους, στους εκβιαστές, στους μιζαδόρους, στους δωρολήπτες και γενικά σε όσους ανεβάζουν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Δηλαδή αν κάποτε είχαμε υπουργό Δημόσιας Τάξης (Προ-Πο) τον Κούλη τι θα απέλυε τους εγκληματίες; Και τι θα έκαναν κατόπιν αυτοί; Κλέφτες θα γινόντουσαν;

Είμαστε λαός με χιούμορ. (Από το «χυμός») Αν επόμενος πρωθυπουργός μας είναι ο Κούλης, για μεθεπόμενο ποιον ακριβώς σκεφτόμαστε να βγάλουμε στη σέντρα και να τον κοροϊδεύουμε σαν τον τρελό του χωριού; 
Ναι, ναι, Κούλη. Έτσι κατάντησαν την Αστυνομία-δύο-τρεις
Τι θα καταγγείλει αύριο ο Κούλης, ρε; Το μόνο πρόχειρο είναι που Αστυνομία ουσιαστικά λειτουργεί σαν εμφυλιοπολεμική δεξιά. Κούλη, κοίτα μην πεις πάλι καμιά βλακεία πάλι αύριο στη Βουλή. Σου θυμίζω, η ασφάλεια πολιτών και Αθηνών και Αττικής δεν έχουν καμία σχέση με τα ασφαλιστικά ταμεία.

Κατά τα Λε-Πα όλα φυσιολογικά στην Αθήνα. Χρυσαβγάδες κατάφεραν κι έδειραν ομαδόν δύο γυναίκες έξω από το Εφετείο, η μία είναι δικηγόρος πολιτικής αγωγής εναντίον της συμμορίας τους, που σίγουρα θα αθωωθεί, γιατί οι δικαστίνες και οι δικαστές δεν θέλουν να φάνε μετά ξύλο.

Η κάποτε γραμματέας του Χριστοφοράκου μας ξεκαθάρισε ότι οι Μητσοτακέοι δωροδοκούνται ακόμα και για ένα ψυγείο, μια κουζίνα, ένα τηλεφωνικό κέντρο. Σπάνε τις τιμές στην αγορά, κάνουν κακό στην επιχειρηματικότητα.
Τρεχάτε, ίσα που προλαβαίνετε.


Τη σημερινή παγκόσμια ημέρα κουτοχορτοφαγίας τιμούν οι χιτλερικοί και για 24 ώρες δεν τρώνε ανθρώπους ή άλλα ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: