27/6/14

Μασάει ο Σουάρες;

«Προσοχή ο Ουρουγουανός δαγκώνει», μας είπε η FIFA και του έδωσε τέσσερις μήνες άδεια. (Ονόματα δε λέμε) Επιτρέπεται να πατήσεις τον αντίπαλο, να του ρίξεις κλωτσά, κουτουλιά, μπουνιά, αγκωνιά, αλλά όχι δαγκανιά.

-Ποιος μαλάκας έσκασε τη μπάλα;
-Ο Σουάρες τη δάγκασε. Πάσχει από δάγκειο πυρετό ο Δάγκας.

Οι Ρώσοι αποκλείστηκαν, οι Ρωσίδες όχι, ο Κωστόπουλος αποκλείστηκε από το Μέγκα και ο Σόιμπλε μας απειλεί με έξοδο από το Μουντιάλ.

Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε τον Θεό μας, λατρεύουμε τους έντεκα θεούς του Ολύμπου, όλους  πλην Κατσουράνη, γιατί όταν λείπει πάμε καλά. Με την Ιαπωνία η αποβολή Κατσουράνη μας πρόσφερε ισοπαλία. Με την Ακτή Ελεφαντοδοντιού (στυλ Ριζοσπάστη) η απουσία Κατσουράνη μας πρόσφερε νίκη. Αν τον στείλουν Ελλάδα θα θριαμβεύσουμε με την Κόστα Ρίκα. Αν παίξει σε ομάδα του εξωτερικού θα ελαφρύνει και το χρέος μας.

Ναι, από την Ακτή Ελεφαντοστού, (ή ΕλεφαντοSOS) περνάμε στην Ακτή του Χρυσού, μετά στη σκέτη Κόστα, από κει Σπέτσες, Ύδρα και ψαρονέφρι, συγνώμη, χτυπάει το τηλέφωνο.

-Λέγετε.
-Παρακαλώ τον κύριο Ρίκα.
-Τον Κώστα Ρίκα;
-Όχι, τον Πίτσι.

«Μετά τη Γκόστα /  τη Γκόστα Ρίκα / φέρτε μας / φέρτε μας την Αλγερίκα». Καλά κάνουμε και ονειρευόμαστε και πετάμε στα σύννεφα κι ας πέσουμε από κει. Οι περισσότεροι που πέφτουν από τα σύννεφα δεν ονειρεύτηκαν τίποτα σπουδαίο.

Οι ποδοσφαιρισταί έχουνε πολλά ρεπά. Εμείς οι τηλεφίλαθλοι σήμερα το πρώτο. Ως εργαζόμενοι ρεπάρουμε μόνο Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετ.. …καλά, σταματάω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: