8/10/12

ΤΗΛΕΣΤΙΒΟΣ ΤΗΛΕΚΥΒΟΣ ΤΗΛΕΦΟΙΒΟΣ

ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ…
…που δεν μας παρουσιάζουν κάτι που έγινε, αλλά κάτι που θα γίνει, υποθετικά σύμφωνα με μια απόφαση του τάδε υπουργού ή σύμφωνα με νομοσχέδιο που ετοιμάζεται. Μας πεθαίνουν στα πλάνα με έργα που ΘΑ γίνουν θα δώσουν δουλειές και άλλες τέτοιες πίπες, αφού ο τάδε υπουργός απαγόρευσε την γραφειοκρατία. Προτιμώ δελτία ειδήσεων και εφημερίδες να μας ενημερώνουν για κάτι που έγινε ή γίνεται. Είδηση στην περίπτωσή μας είναι ότι πήρε ο υπουργός την τάδε απόφαση και όχι ότι και καλά προχωρούν ξανά τα έργα που δεν προχωρούν.
ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ…
…είναι που όταν μιλάνε για χρήμα, δόσεις, επιτόκια και τέτοια βάζουν «voice over» πλάνα με τύπωση Ευρώ, κάτι που μακάρι να γινόταν, αλλά η Ευρωπαϊκή είναι η μόνη κεντρική τράπεζα που απαγορεύεται να τυπώνει χρήμα. Βέβαια με γεμίζει ελπίδα ότι μπορούμε αύριο-μεθαύριο να τυπώνουμε παράνομα Ευρώ εμείς με την Τράπεζα της Ελλάδος. Και νομισματοκοπείο έχουμε και όρεξη δε μας λείπει. Η ανάγκη περισσεύει.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Ύλη περιοδικού σε φθηνότερη ατυχή έκδοση εφημερίδας.
Ο ΤΗΛΕΚΥΒΟΣ απ-ΕΡΡΙΦΘΗ
Ως παίκτης του Τηλεκύβου, αφού όλοι οι νικητές του παιχνιδιού στα μεθεόρτια δηλώνουν ότι πήραν τηλέφωνο μία μόνο φορά και πέτυχαν τυχερή γραμμή εγώ αν δεν την πιάσω με την πρώτη δεν ξαναπαίρνω τηλέφωνο. Δεν υπάρχουν νικητές που βγήκαν στον αέρα με τη δεύτερη και βάλε.
200.000 €;
Ναι. Τόσο το πρόστιμο που δέχτηκε από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο ο ΑΝΤ-1 για τη μετάδοση του τυχερού αυτού παιγνίου χωρίς τη σχετική άδεια. Τόσο φοβερό πρόστιμο που δεν νοιάστηκε το κανάλι να πάει να πάρει την άδεια. Όταν το πρόστιμο είναι πολύ μικρότερο από το κέρδος δεν ενοχλεί κανέναν. Ειδικά όταν δεν υπάρχει άλλη ποινή όπως διακοπή της εκπομπής ή την ώρα που θα γινόταν η μετάδοσή της υποχρεωτική ανάρτηση κάρτας που εξηγεί γιατί κόπηκε. Αυτά τα ξέρουν όλοι πλην των αρμοδίων του σχετικού συμβουλίου.
ESPRESSO
Ναι, ισχύει το αποκλειστικό μου για νυχτερινή έξοδο Τόμσεν-Μακρυπούλια. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες μας πιο λεπτομερείς βγήκαν με διαφορετικές παρέες ο καθένας, πήγαν σε διαφορετικά μέρη, όχι την ίδια νύχτα και ο ένας βγήκε στη Νέα Υόρκη και η άλλη στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: